IMAGINI REVOLTATOARE: Un TIGAN loveste cu pumnii si picioarele BATRANE si le jefuieste in fata liftului

tigan

Politia din Milano se confrunta cu o problema din ce in ce mai serioasa: problema tiganilor violenti care jefuiesc batrani. Un astfel de caz, il are in centrul atentiei pe tiganul Dorinel Ilie (30 de ani).

Tiganul avea un comportament extrem de violent si o tactica aplicata in cazurile celor lipsiti de putere. Batausul, astepta victimele pe rand, in scari de bloc. Reusea sa intre in vorba cu ele folosind diferite pretexte, apoi le lovea cu pumnii sau picioarele pana acestea cadeau in lift si tigaul reusea sa le fure tot ce aveau de valoare.

VEZI SI: Femeie bătută cu bestialitate în stradă şi lăsată fără bani şi telefon de o gaşcă de TIGANI

Citiți și:  Unde este adevărul în scandalul declanșat de Florin Salam la „Matei Balș”? Manelistul face acuzații, dar familia îl contrazice: „În fiecare zi coboară un medic la noi” / VIDEO

Folosindu-se de imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un bloc din Milano, politistii l-au identificat pe barbat. Acesta a fost gasit în locuința sa de pe via Morgantini și a fost arestat.

S-a descoperit ca tiganul avea antecedente penale si agresase fizic femei chiar si in biserici, dupa terminarea slujbelor. Au fost depuse zeci de plangeri, cele mai multe din partea batranelor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile