IMAGINI REVOLTATOARE: Poliţişti BATUTI CU BESTIALITATE în misiune, într-un cartier din Bucuresti. Agenţii au fost SNOPITI de trei tigani scandalagii

Doi poliţişti au fost bătuţi crunt de trei tigani cercetaţi penal:

Politistii fuseseră chemaţi de vecinii tiganilor scandalagii, care s-au plâns că au dat muzica tare.

Doi agenti de la Secţia 16 din Bucuresti s-au dus la o intervenţie, la ora 2 noaptea, după ce vecinii dintr-un bloc aflat pe Constantin Brâncoveanu au reclamat la 112 că într-un apartament muzica e dată prea tare.

Ajunşi la apartamentul cu pricina, trei indivizi de etnie tiganeasca s-au repezit asupra poliţiştilor şi i-au atacat cu bestialitate. Acum, cei trei scandalagii sunt la audieri.

„La data de 15 decembrie a.c., în jurul orelor 2:00, Secția 16 a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că persoane tulbură liniștea publică într-un bloc din sectorul 4. La fața locului au sosit polițiști din cadrul secției 16 Poliție, care au procedat la legitimarea persoanelor care tulburau liniștea publică.

Citiți și:  Un nou RAZBOI între clanurile tiganesti de interlopi | VIDEO

Vezi: Scene INCREDIBILE: Polițiști din Bihor bătuți cu pumnii, picioarele și cu bolovani – de tigani – când aplanau un conflict / VIDEO

În urma discuțiilor persoanele au devenit recalcitrante și agresive la adresa polițiștilor, doi polițiști suferind vătămări corporale în urma evenimentului. Persoanele implicate au fost conduse la Secția 16 Poliție, iar la acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4″, anunţă poliţia într-un comunicat.

Deocamdată, nu s-a emis ordonanţă de reţinere pe numele lor.

Vezi: POLITISTI BATUTI DE TIGANI IN ROMANIA! Au INCEPUT LUPTELE DE STRADA intre RESPECTABILII ETNICI RROMI si POLITIE

Citiți și:  România sub dictatura clanurilor tiganesti | Până unde ajung ramificațiile interlope

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile