Imagini rare cu miliardara care deține Catena

Anca Vlad, cunoscută drept “Mama Catena”, a dovedit, încă o dată, dacă mai era nevoie, că are prestanță și că se respectă indiferent de ocazie.

Recent, Cancan.ro a întâlnit-o la cumpărături, în zona Pipera, cu un Bentley Mulsanne care valorează în jur de 250.000 de euro. Ajutată de fiică, șofer și angajații complexului comercial, cea mai puternică femeie din businessul românesc a înghesuit în superba limuzină tot ce a achiziționat. Urmează imagini în exclusivitate, obținute de la “locul faptei”.

Anca Vlad figurează în clubul miliardarilor în euro, fiind, de departe, cea mai bogată româncă. “Mama Catena” controlează o companie care are în proprietate peste 800 de farmacii, cifra de afaceri fiind de aproximativ un miliard de euro.
Fildas Trading, firma înființată de Anca Vlad la începutul anilor ‘90, a atins în 2019 o cifră de afaceri de 4,25 miliarde de lei, pentru ca în 2020 să depășească 4,7 miliarde de lei. În 1999, grupul ridicat de Anca Vlad a lansat lanțul de farmacii Catena. În prezent, acesta reprezintă unul dintre cele mai importante branduri autohtone, cu peste 5.500 de angajați și aproximativ 4,5 milioane de clienți fideli.

Anca Vlad, cu Bentley-ul de 250.000 de euro la cumpărături
Pentru a-și ține compania în top, Anca Vlad muncește toată ziua, însă, atunci când vine vorba de confortul personal, uită, pentru câteva minute, de birou. Recent, Cancan.ro a întâlnit-o pe “Mama Catena” la Mobexpert Pipera. Îmbrăcată lejer, cea mai puternică femeie de afaceri din România a ajuns în zonă împreună cu fiica ei, la bordul superbului Bentley Mulsanne de 250.000 de euro, condus de șofer personal.

Anca Vlad a venit, în mod clar, cu lista făcută pentru că, în aproximativ o oră, a achiziționat articole cu care, practic, a umplut până la refuz portbagajul limuzinei. Ba, mai mult, unele dintre cumpărături au fost “depozitate” chiar și în interiorul mașinii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *