Imagini rare cu cea mai bogată româncă, miliardara care deține Catena

Apariție rafinată a celei mai bogate românce. Cancan.ro prezintă imagini cu „Mama Catena”. Chiar dacă circulă cu Bentley-ul, Anca Vlad nu renunță nicio clipă la mască. Cea mai puternică femeie din businessul românesc se îmbracă sobru și distins, în ton cu vremea, după cum se poate observa ușor din imagini.

Anca Vlad este cea mai bogată româncă, figurând în clubul miliardarilor în euro! „Mama Catena” are o companie care deține peste 800 de farmacii, iar cifra de afaceri este amețitoare, aproximativ un miliard de euro. Firma Fildas Trading, fondată de Anca Vlad în anul 1991, a atins în 2019 o cifră de afaceri de 4,25 miliarde de lei, cea mai mare din istoria societății. Grupul fondat de Anca Vlad a lansat în 1999 rețeaua de farmacii Catena, iar în prezent, aceasta reprezintă unul dintre cele mai puternice branduri românești, cu peste 5.500 de angajați și 4,5 milioane de clienți fideli.

Eveniment important acasă la „Mama Catena”

Anca Vlad avea să povestească, de-a lungul timpului, cât de greu i-a fost să intre pe piață, într-o perioadă în care în România multe afaceri falimentau, pe la începutul anilor ’90. ”Realizările mele personale şi profesionale s-au conturat tot într-o perioadă de criză puternică, în anii ’90, când inflaţia ajunsese la 270%, băncile falimentau una după alta, companiile de stat dispăreau”, spunea Anca Vlad.

Acum ar fi ceva mai simplu, chiar dacă muncește, ca de obicei, toată ziua. Are, însă, și dreptul la puțină distracție și, în urmă cu două zile, i s-a oferit ocazia. Un important eveniment a adus-o pe ”Mama Catena” mai devreme acasă. Îmbrăcată sobru și distins, cu un mers elegant, și-a făcut apariția doamna Vlad, chiar în fața porții casei sale din zona Grivița a Capitalei. Alături l-a avut pe fiul ei, dar și pe un amic. La scurt timp după ce Anca Vlad a ajuns acasă, pe stradă și-au făcut apariția, unul câte unul, invitații cu buchete de flori și cadouri, semn că urma o petrecere restrânsă.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație