Imagini incredibile cu doi hoţi filmaţi când furau bolidul unui om de afaceri: „Cât tupeu poţi să ai!“ / VIDEO

Bolidul unui om de afaceri din Oradea a fost furat în zorii zilei de luni chiar din curtea casei, furtul fiind surprins de camerele de supraveghere montate pe casă. Hoţii nu au fost încă prinşi, motiv pentru care proprietarul a cerut şi ajutorul internauţilor.

Autoturismul, un Audi aparţinând patronului unui service auto din Oradea, Ciprian Baba, a fost furat în zorii zilei de luni, între orele 4.00 şi 5.00.

Hoţii, doi la număr, au deschis poarta casei şi au luat maşina fără ca proprietarii locuinţei să audă ceva, camerele de supraveghere montate pe locuinţă înregistrând modul în care au acţionat.

În imaginile fimate se observă cum, la un moment dat, pe stradă apare o maşină, iar apoi în autoturismul din curtea casei lui Baba se aprinde becul din interior. În maşină se vede o persoană îmbrăcată cu haine deschise la culoare şi capişonul tras pe cap care cotrobăie după care iese, uitându-se spre clădire şi, descoperind camera de supraveghere, lasă capul jos.

Apoi, bărbatul se îndreaptă spre dispozitivul care acţionează poarta automatizată şi, după ce îl manevrează câteva minute, uşa se deschide, iar de afară intră grăbit un alt bărbat. Acesta e îmbrăcat în haine închise la culoare şi se urcă la volan, în timp ce complicele se aşează pe scaunul din dreapta şoferului.

Cei doi se fac apoi nevăzuţi cu maşina.

Proprietarul maşinii a descoperit dispariţia autoturismului în jurul orei 7.00, când a vrut să plece la lucru, moment în care a şi sunat la Poliţie.

„S-a făcut reclamaţie şi se fac cercetări pentru recuperarea pagubei şi prinderea autorilor. Ancheta este desfăşurată de poliţiştii Bioroului furturi de auto din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Între timp, soţia proprietarului autoturismului a postat în mediul online întregistrarea făcută de camerele de supraveghere cu mesajul „Cât tupeu poţi să ai!”, dar şi un mesaj în care solicită ajutorul internauţilor pentru găsirea maşinii.

„Cine a văzut-o sau poate oferi informaţii despre ea este rugat să sune la 0744.162.845 sau la 112”, a scris Simona Baba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *