IMAGINI IN PREMIERA! Jaful armat de la Piteşti a fost filmat de camerele de supraveghere. Totul a durat 45 de secunde

Jaful armat de la Piteşti a fost filmat de camerele de supraveghere. Totul a durat 45 de secunde, cei doi tâlhari acţionând ca la carte. Patru oameni erau în cazino, nimeni n-a îndrăznit să mişte sub ameninţarea unui pistol şi a unui topor.

Doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au dat buzna la ora 6 de dimineaţă, duminică, într-o sală de jocuri a unui cazino din Piteşti, au atacat doi angajaţi şi au fugit cu 40.000 de lei. Camerele de supraveghere au surprins totul.

O angajată a sălii număra încasările nopţii la bar, iar un tânăr paznic o supravecghea stând pe scaun, în faţa barului. Doi clienţi erau la aparate şi jucau. Pe imagini se vede cum doi bărbaţi mascaţi intră în sală, unul dintre ei cu un pistol în mână.

Acesta se duce direct la angajată, o ameninţă şi o scoate din spatele barului, în vreme ce al doilea tâlhar îi pune toporul la gât paznicului, pe care îl răneşte uşor cu lama, pe obraz.

Jefuitorul înarmat pune banii de pe bar într-o geantă, în timp ce al doilea bărbat, care era costumat în Moş Crăciun, o imobilizează pe femeie lângă uşa de la intrare, în tim ce aceasta încerca să iasă.

Tot jaful a durat 45 de minute. Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul şi încearcă să îi prindă cât mai repede pe tâlhari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.