Imagini explicite! Brigitte a facut SEX cu Pastrama in FERMA! S-au culcat impreuna iar tiganul a sarutat-o toata noaptea si a atins-o peste tot!

Florin Pastrama si Brigitte s-au combinat in sfarsit in FERMA si camere de luat vederi i-au surprins in cele mai intime ipostaze.

Brigitte a facut SEX cu Pastrama in FERMA! S-au culcat impreuna! Nu a trecut mult si s-a ajuns si aici. Brigitte s-a combinat cu Florin Pastrama si si-au facut de cap in vazul tuturor concurentilor.

Dupa ce zile intregi Florin Pastrama s-a rugat de Brigitte sa cedeze si sa se combine cu el, se pare ca intr-un final eforturile lui au dat roade. Desi Brigitte avea iubit acasa si a sustinut in nenumarate randuri ca nu vrea sa se combine cu Florin Pastrama se pare ca pana la urma a cedat.

Nu doar ca a cedat, dar ce doi au renuntat la orice urma de inhibitie si rusine si si-au facut de cap in toate felurile pe sub patura. S-au culcat impreuna si s-au sarutat toata noaptea. Chiar si ziua in amiaza-mare cei doi se sarutau in fata celorlalti concurenti.

„Brigitte si Pastrama, am rupt topurile! Hai sa facem nunta in FERMA” au fost replicile cu care tupeistul Florin Pastrama a incercat inca de la inceput sa o combine pe Brigitte. Ea s-a aparat din greu explicand ca nu poate si nu vrea pentru ca e pocaita si n-ar face asa ceva mai ales in fata camerelor de luat vederi.

Dupa ce s-a gandit mai bine se pare ca Brigitte a cedat avansurilor si s-a combinat cu Florin. Morosanu a fost doar unul dintre cei care au ramas cu gura cascata cand i-a vazut: „Pe bune? Bro, nu pot sa cred asa ceva!”. Si ceilalti concurenti au ramas uimiti de Brigitte si Pastrama care toata noaptea s-au atins peste tot si s-au sarutat. Camerele de luat vederi au surprins mai multe miscari ce nu pot fi reproduse foarte usor in cuvinte din care se putea vedea clar ca ce doi isi consuma din plin apropierea fizica.

VEZI SI: ALEXANDRA STAN, DEZBRĂCATĂ PE SITE-URILE +18 DIN SUA! IMAGINI DIN INTIMITATEA CÂNTĂREȚEI, FĂCUTE PUBLICE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.