Imagini din clubul secret din Bacău unde eleve de liceu erau drogate şi exploatate de POLITISTI bolnavi psihic

Imagini în exclusivitate din interiorul clubului secret din Bacău, acolo unde eleve de liceu erau drogate şi exploatate de un om de afaceri care înregistra orgiile la care luau parte oameni cu funcţii importante din oraş.

Observator.TV a obţinut imaginile pe care se poate observa o tânără, cel mai probabil minoră, care dansează în preajma lui Adrian Vasile Ardeleanu, ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău.

Pe imagini se poate observa cum tânăra se mişcă lasciv lângă poliţist, iar acesta o atinge în zonele intime, îi topeşte un cub de gheaţă pe piept şi apoi o sărută pe gât.

Totul s-ar fi întâmplat în clubul secret din Bacău în care ziua funcţiona o fabrică de bulion, iar noaptea se transforma în club, cu lumini, canapele şi chiar o bară de striptease.

În acest dosar au fost arestate deja trei persoane, printre care patronul clubului, poliţistul şi un al treilea suspect.

Procurorii DIICOT Bacău au aflat despre orgiile sexuale organizate în clubul secret din interiorul halei de bulion de la marginea oraşului Bacău, iar în urmă cu câteva zile au efectuat şapte percheziţii.

Astfel, anchetatorii au aflat că orgiile erau organizate de patronul clubului.

Oameni cu funcţii importante din oraş veneau la clubul bărbatului, acolo unde se consumau droguri şi erau aduse minore, racolate din licee, pentru a se prostitua.

Multe dintre fete erau din zonă şi ar fi ajuns la petreceri fără să ştie ce urma să se întâmple. Anchetatorii spun că erau drogate şi apoi exploatate sexual.

Totul era filmat de patronul clubului secret, iar acesta folosea ulterior imaginile pentru a-i şantaja pe oamenii cu funcţii importante.

Potrivit DIICOT, clubul secret din Bacău funcţiona încă din anul 2015.

În acest dosar, suspecţii sunt acuzaţi de trafic de droguri, punerea la dispoziţie a unui local pentru consumul ilicit de droguri, folosirea prostituției infantile și infracțiuni de corupție și asimilate faptelor de corupție.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *