Imagini cumplite cu momentul impactului dintre maşinile implicate în tragedia de pe DN2D. Înregistrarea răstoarnă ipotezele anchetatorilor

Imaginile îi vor ajuta pe anchetatori să elucideze circumstanţele în care s-a produs teribilul accident de marţi dimineaţă.

Primele imagini cu momentul producerii accidentului cumplit de pe DN2D, de marţi dimineaţa, între un microbuz şi un autoturism, au fost făcute publice de Antena 3.

Tragedia în care şi-au pierdut viaţa două persoane, iar alte 11 au fost rănite s-a produs chiar în faţa domeniului de la Boloteşti-KM 27, unde locuieşte preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan.

De altfel, imaginile au fost suprinse de camerele de supraveghere instalate la poarţile acestuia şi sunt de natură a elucida circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

Dacă anchetatorii au stabilit iniţial că şoferul microbuzului se face vinovat de accident, din imagini reiese că cel care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens este şoferul autoturismului.

“Un autoturism de transport persoane al cărui conducător auto s-ar părea că a intrat pe contrasens, a lovit frontal un autoturism marca Fiat Punto. În urma accidentului a rezultat decesul celor doi conducători şi rănirea uşoară şi gravă a pasagerilor din microbuz”, a spus la faţa locului comisarul Aurel Cristian, şeful Poliţiei Rutiere Vrancea.

Accidentul cu 13 victime a dus la activarea planului roşu de intervenţie. Traficul rutier a fost blocat vreme de două ore iar în prezent se circulă pe un singur fir.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.