fbpx
GENERAL

IMAGINI CU ANDRA MĂRUȚĂ, PE UN SITE PENTRU ADULȚI! VEZI POZELE

addxa

Aproape 100 de fotografii cu Andra Măruță apar pe WikiFeet, un site dedicat persoanelor care au un fetiș pentru picioare și pe care sunt publicate doar imagini cu picioarele celebrităților. Unii dintre specialiști consideră această platformă ca fiind una pentru adulți și în cele mai multe dintre pozele postate aici apar picioarele unor actori faimoși, ale unor actrițe cunoscute, dar și ale unor artiști și artiste, și chiar și ale unor politicieni.

Pentru oamenii care au fetiș pentru picioare, principalele puncte de atracție sunt forma și mărimea piciorului, a degetelor sau a unghiilor de la picioare, felul în care sunt îngrijite, cum miros, cum se simt la atingere, au explicat psihologii. WikiFeet a fost fondat de Eli Ozer, un fost programator israelian, și, în timpul unei declarații, el a dezvăluit că site-ul are, în medie, 3 milioane de vizualizări pe lună.

După cum puteți observa în galeria foto a articolului, imaginile cu Andra Măruță sunt atât dintre cele realizate recent, dar și mai vechi, de pe vremea când nu era mămică. Și dacă în unele, talentata cântăreață apare în pantofi decupați și sandale, în altele ea este desculță – astfel de fotografii fiind foarte incitante pentru cei care au fetiș pentru picoare.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.