Imagini CATASTROFALE publicate de NASA arată că activitatea industrială din China s-a prăbușit

Imaginile prin satelit au arătat o scădere dramatică a nivelului de poluare în China, ceea ce este „cel puțin parțial” din cauza încetinirii economice determinate de coronavirus, a anunțat agenția spațială americană NASA, scrie BBC News citat de Mediafax.

Hărțile agenției arată cum au scăzut nivelurile de dioxid de azot în acest an și în comparație cu aceeași perioadă din 2019. Reducerea vine pe fondul scăderii activității în fabricile din China, pentru limitarea răspândirii virusului. Coronavirusul este prezent în peste 50 de țări, dar marea majoritate a infecțiilor și a deceselor sunt China.

Agenția spațială a menționat că scăderea nivelului de poluare a aerului a coincis cu restricția impusă activităților de transport și din fabrici, milioane de oameni intrând în carantină.

Citiți și:  „Pandemia indusă este manipulată atât de globaliști, cât și de suveraniști”, declară profesorul universitar Corvin Lupu

NASA a comparat primele două luni ale anului 2019 cu aceeași perioadă din acest an.

„Este pentru prima dată când am văzut o cădere atât de dramatică, pe o zonă atât de largă, pentru un eveniment specific”, a declarat Fei Liu, un cercetător al calității aerului la Centrul de zbor spațial Goddard, într-un comunicat.

Ea a adăugat că a mai fost observată o scădere a nivelului de dioxid de azot în perioada recesiunii economice din 2008, dar reducerea a fost mai graduală. Nasa a menționat că anul trecut reducerea poluării a fost efectul sărbătorilor de Anul Nou Lunar de la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie. „În acest an, rata de reducere este mai semnificativă decât în ​​anii trecuți și a durat mai mult”, a spus Liu.

Citiți și:  Revista de medicina, AFIRMAȚII ȘOCANTE: Persoanele care refuză vaccinurile obligatorii împotriva coronavirusului ar trebui să fie aspru pedepsite, închise în casele lor și concediate de la locul de muncă

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

1.173 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile