IMAGINI care te vor lasa masca: Un tigan INJURA in BISERICA sub ochii preotului care il invata cum sa JURE pe BIBLIE ca… (VIDEO)

Un bărbat de etnie romă a fost filmat într-o biserică din Timişoara, în timp ce, sub îndrumarea preotului, jură că nu a întreţinut relaţii sexuale cu nora sa. Arhiepiscopia Timişoarei a deschis o anchetă în acest caz, după ce imaginile au apărut pe Facebook, transmite MEDIAFAX.

În filmarea postată pe Facebook, realizată la începutul lunii noiembrie, se poate observa cum în lăcaşul de cult din Timişoara, aflat în zona Lipovei, intră cinci bărbaţi de etnie romă, unul dintre ei fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu nora sa.

„El vrea să jure, mă scuzi că spun aici, în faţă, că la noi se spune pă direct, la ţigani, dacă o (…) pe noră-sa”, îi spune unul dintre bărbaţi preotului.

„Nici pe una n-am (…) şi n-am avut dragoste faţă de ea”, răspunde cel acuzat, care se pune în genunchi în mijlocul bisericii, cu mâna pe cruce şi pe Evanghelie.

Apoi, un preot îl învaţă pe bărbatul acuzat cum să jure.

„Şi acum ziceţi aşa: jur în faţa lui Dumnezeu, în faţa lui Hristos, fiind în biserică, că eu, şi vă daţi numele, nu am avut nicio relaţie cu nora mea, că nu am întreţinut relaţii sexuale şi că n-am profitat de ea. Acesta este adevărul şi numai adevărul. Dumnezeu să-mi primească jurământul. Amin. Sărutaţi crucea şi Evanghelia. Aşa să fie cum aţi spus”, spune preotul, iar bărbatul repetă după el.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Arhiepiscopia Timişoarei, a fost demarată o cercetare internă, după ce a fost făcut public, pe Facebook, filmuleţul în care bărbatul de etnie romă este învăţat de preot cum să jure într-o biserică din oraş că nu a întreţinut relaţii sexuale cu nora sa.

Potrivit presei locale, reprezentanții Arhiepiscopiei Timișoarei au anunţat că preotul sub supravegherea căruia un cetățean de etnie romă a înjurat și a jurat într-o biserică din Timișoara și-a dat demisia din funcția de consilier la Centrul Eparhial. Mai marii bisericii au precizat că părintele a fost nevoit să cedeze presiunii exercitate de cei cinci romi și să le facă pe plac. Citeşte mai mult pe MEDIAFAX.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile