Imaginea cu Antonia care a creat ISTERIE printre fanii idioti! „INSARCINATA din nou cu TIGANUL?”

tigani1

Antonia si-a surprins fanii tiganizati de pe contul de socializare, dupa ce a facut publica o imagine, din perioada in care era insarcinata. Fanii au reactionat pe masura si vor sa o vada din nou piranda.

Antonia si tiganul Alex Velea formeaza unul dintre cele mai anormale cupluri. Cei doi sunt foarte activi pe contul de socializare.

Reactia admiratorilor idioti a fost pe masura. „Esti minunata”, „Ce o sa iasa din asta?”, „insarcinata din nou?”, „Sunteti un cuplu minunat”, „Casa de piatra si puradei multi”, „Sa va traiasca”, au fost cateva dintre comentariile prietenilor virtuali.

tigani2

Tiganul Velea a renuntat la concerte

Au trecut doua saptamani de cand mizerabila Antonia l-a facut bulibasa pe Alex Velea. De atunci, viata lor s-a schimbat radical, iar prioritatile au devenit cu totul si cu totul altele.Astfel, pana in luna februarie, croncanul Alex nu mai are niciun concert, cerand special impresarului sau sa refuze orice propunere, pentru a putea fi alaturi de fiul sau in prima luna de viata (in cuib).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Lol! o romanca curva si un tigan jegos care a ajuns star promovat de altii si nu are nici un talent inafara de faptul ca este tigan. Ca si starurile Hip-Hop de culoare care sunt promovate doar pentru a promova cultul infractionalitati, din cauza careia milioane de tineri de culoare ajung dupa gratii din cauza gastilor de cartier care fac trafic de droguri si infractiuni de crima organizata.
    Am aceiasi scarba si ura la fel de mare si pe romani spalati pe creiercare se cred "sjmecheri" si au comportamentul infractional specific tiganilor!

  2. @ dukenazy
    D-le "dukenazy", sper ca ati vorbit la modul figurativ atunci cind ati afirmat ca a fi tigan inseamna a fi talentat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *