Iluzii in care cred romanii

Iluziile în care credem (sau cred mulți din jurul nostru) sunt o consecinţă a tehnicilor şi metodelor de distrugere mentală premeditată (click pt detalii) ce au fost aplicate pe români mai ales după Lovitura de stat din 1989 când a fost eliminat un regim naționalist și o țară SUVERANĂ (click pt detalii) și România a fost transformată pas cu pas într-o colonie săracă și distrusă a Vestului (click pt detalii). Sigur că iluziile în care cred românii sunt valabile și pentru multe alte popoare, pentru că distrugerea mentală premeditată se practică pe scară largă, la nivel mondial. Aceste iluzii în care suntem menținuți PREMEDITAT blochează accesul la ADEVĂR, blochează conștientizarea realității reale din jurul nostru, blochează evoluția și dezvoltarea poporului român, a societății românești, a României. Detalii în continuare:

Iluzie = Percepție falsă, denaturată a realității; aparență înșelătoare din cauza perceperii deformate a realității.

Iluziile care ASCUND adevărul ni se impun/ni se strecoară/ne sunt trimise în creier ÎNCĂ DE MICI COPII – foarte sugestivă imaginea pusă la începutul textului. Cei care nu sunt convinși că lucrurile de mai jos sunt iluzii, trebuie să citească mai mult ca să înțeleagă.

Iată mai jos o listă cu iluzii/falsități în care se încăpățânează poporul român să creadă în continuare (pentru că nu îi pasă, pentru că nu are timp să citească mai mult, dar nici nu-și face, pentru că nu pricepe ce se întâmplă în jur etc). Atenție: aceste iluzii nu sunt toate gândite/verbalizate de oameni, ci unele sunt pur și simplu trăite/simțite/aplicate în viața de zi cu zi de românii noștri dragi (bineînțeles că nu de toți, dar de MULȚI, de mult prea mulți!) ).

ILUZII / FALSITĂȚI / MINCIUNI / NEADEVĂRURI / MANIPULĂRI  (ordine aleatorie):

1. Suntem LIBERI – o mare iluzie! În realitate suntem neo-sclavi muncitori (click pt detalii);

2. Știm cum funcționează lumea în care trăim – FALS! În realitate, marea majoritate a românilor HABAR N-AU ce se întâmplă în jurul lor. Dar nici n-ar fi în stare să facă față psihic adevărului – detalii aici: Cea mai mare problemă a omenirii.  și aici: Ierarhia nivelurilor cunoașterii lumii.

3. Suntem conduși de oamenii politici pe care îi vedem la televizor și la știri – FALS!  În realitate suntem conduși din umbră, de oameni din afara țării noastre (cu centre de comandă în SUA, UE, Israel, Vatican etc) iar cei pe care îi vedem la televizor și care ocupă anumite funcții în stat sunt doar INSTRUMENTE în sistemul de exploatare ascuns, pe care oamenii din umbră îl gestionează și în care noi ne trăim viețile de sclavi. (e prea dur termenul de sclavi? asta e, dacă suntem sclavi, ce vrei să zic, că nu suntem sclavi? Înfruntă adevărul chiar dacă e dur! E singura noastră șansă!); toți conducătorii din Europa de Vest care apar pe la TV sunt INSTRUMENTE în mâna celor care conduc lumea pe bune, din umbră. Toate problemele pe care noi românii le avem SUNT CAUZATE DE ACEASTĂ CONDUCERE DIN UMBRĂ care are interese OPUSE intereselor neamului românesc. Ceva detalii aici: România 2014 – peste 100 de probleme, o singură cauză. Din păcate românii se îmbată cu speranța/iluzia că NU există un Guvern Mondial din Umbră, deși acțiunile și deciziile lui le simțim zilnic pe pielea noastră. Însă… nu toată lumea face conexiuni și fiecare pricepe cât poate din lumea din jur.

4. România este un stat SUVERAN – FALS! În realitate suntem din ’90 încoace o colonie a Imperiului Atlantist (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondială și criminalii din spatele acestor entități) și suntem conduși din umbră;

5. În România există Stat de drept – FALS! Când politicul căpușează toate instituțiile publice; când corupția este la maxim; cândnu există transparență în gestionarea fondurilor publice; când se fură la greu din bani publici; când justiția nu funcționează ca lumea; când poporul NU mai este suveran (2 referendumuri naționale NErespectate în ultimii 5 ani – în 2009 poporul a zis la referendum național să fie MAXIM 300 de parlamentari și acum avem peste 600, iar în 2012 poporul a zis să moară (politic) criminalul Băsescu, însă CIA+UE au decis să rămână ”guvernator” în colonia România împotriva voinței poporului român, cică ”suveran”); când deciziile importante se iau în spatele ușilor închise (chiar în afara granițelor țării); când Statul este condus din umbră, NU transparent de către conducătorii instituțiilor democratice (Președinte, Parlament, Guvern); când populația este formată din SCLAVI muncitori săraci, bolnavi, fără trai decent; când bogăția produsă (muncită) de popor este acumulată în mâinile unor câțiva indivizi – marea majoritate INFRACTORI MAFIOȚI îmbârligați cu politicienii, atunci => ÎN ROMÂNIA NU EXISTĂ STAT DE DREPT! E doar o iluzie, un gunoi mestecat pe la televizor ca să prostească proștii că trăim în normalitate.

6. Intrarea în NATO a fost de bine pentru România – FALS! Intrarea în NATO a însemnat distrugerea definitivă a propriei armate și eliminarea oricărei șanse de a ne mai apăra singuri țara. Adică ADIO independență militară, independență a teritoriului țării. Intrarea în NATO a însemnat creșterea riscului față de un atac extern în România – din partea unui dușman al SUA. A însemnat soldați români morți în teatre de operațiuni pornite de Stăpânii SUA cu scopul de a COLONIZA NOI TERITORII. Redau ce a spus profesorul Florin Colceag despre NATO (nu e citat exact):  NATO este o forţă a răului – face crimă organizată sub haină militară. (sursa AICI);

7. Democrația SUA – o mare iluzie! NU EXISTĂ DEMOCRAȚIE ÎN SUA! În SUA există SCLAVIE – mase de oameni care muncesc în sărăcie pentru a ține în spate câteva ”Elite” putred de bogate. (vezi cine deține averea și bunăstarea în SUA apăsând AICI) În SUA forțele represive plătite din bani publici sunt de un trilion de ori mai bine pregătite, violente și ferme în DISTRUGEREA oricărei inițiative de schimbare a Sistemului (vezi câtă forță are polițistul american și cum este el folosit în SUA). Ororile pe care le-am văzut noi la Pungești cu abuzurile jandarmilor sunt nimica toată comparativ cu ce se întâmplă în SUA. Mulți spun că acolo e FASCISM. Eu mă limitez la ”un alt sistem de sclavie”, mult mai bine pus la punct ca cel din România. Acolo Statul (Sistemul) chiar știe TOT despre TOT ce faci/spui în timp real! Totul este informatizat și centralizat. Cunoașterea, manipularea și controlul populației americane sunt la cote inimaginabile. Dar…desigur, toată treaba asta e ascunsă, ea nu poate fi înțeleasă de cei care nu realizează că sunt conduși din umbră și care nu pricep cum funcționează lumea în care trăim. Și lor, ca și nouă, li se livrează un Matrix frumos în care să creadă. Păcat că este doar o ILUZIE. Vezi  videoclipurile de aici:Compilatie VIDEO – mesaje trezirea la realitate in film – V for Vendetta si Matrix. Sistemul de sclavie moderna prezentat in filme.

8. Europa de Vest este civilizată -> FALS! Țările așa zis ”civilizate” din occident, pe care le pupăm noi în fund că uite ce bine e acolo, s-au dezvoltat PE SPINAREA țărilor sărace, inclusiv PE SPINAREA ROMÂNIEI (asta presupune statutul de colonie!). Dar, chiar și așa bine și civilizat cum e în Vest, TOT DESPRE SCLAVIE VORBIM ȘI ACOLO. Să nu aveți ILUZIA că europenii din occident sunt liberi! NU NU! Sunt tot sclavi, ca și noi, doar că regimul lor de sclavie e puțin mai „soft”. La noi e varianta mai dură (colonizare-exploatare-distrugere). Detalii în textul Sclavia modernă.

9. Intrarea în UE a fost de bine pentru România – FALS! Intrarea în UE a însemnat de fapt semnarea pactului cu diavolul și pierderea și mai accentuată a independenței economice, a suveranității, a puterii de decizie, a resurselor minerale, a resurselor umane, a forței de muncă, a creierelor inteligente etc etc etc. Legile se decid la nivelul UE, prețurile se decid la nivelul UE, viața noastră este gestionată de la nivelul UE etc. Intrarea în UE s-a făcut după distrugerea industriei româneşti şi privatizarea a ce a mai rămas, ca să nu cumva să producem ceva ce ar putea face concurenţă firmelor din Vest. În felul ăsta produsele româneşti sunt pe cale de dispariţie, deci, implicit economia românească. Intrarea în UE a însemnat, pe scurt, pecetluirea statutului de COLONIE al României!

La schimb, pentru acceptarea de către populație a intrării în UE, fără să aibă habar în ce se bagă, ni s-au oferit doar ILUZII:

a. ILUZIA intrării într-o familie ”civilizată” unde sunt floricele pe câmpii și totul e roz (punctul 4 de mai sus),

b. ILUZIA că Europa ne vrea binele și vrea să ne ajute să îi prindem din urmă pe ăia ”civilizații”, când în realitate ESTE FIECARE PENTRU EL și ei ne-au acceptat în UE DIN INTERES – piață de desfacere 20 mil locuitori, RESURSE de exploatat pe 2 lei, CREIERE inteligente de folosit în multinaționalele din Vest pentru a produce și mai mulți bani etc

c. ILUZIA unei bunăstări ”ca în vest” (CARE NU A VENIT de 23 de ani);

d. ILUZIA unei libertăți de mișcare și decizie pentru popor (”poftim, mișcați-vă! călătoriți, munciți, supraviețuiți și cheltuiți unde vreți voi! oriunde veți face asta, noi tot vom SUGE din munca voastră, noi tot pe spinarea voastră vom trăi, noi tot vă vom exploata și voi tot sclavii noștri veți fi, indiferent de țara aleasă ca destinație! fraierilor!”)

e. ILUZIA unor fonduri europene, care într-adevăr au ajutat pe mulți, dar dacă vedem imaginea de ansamblu, o să realizăm că România A COTIZAT LA UE MAI MULT DECÂT A ACCESAT! (”Din 2007 si pana în 2012, Romania a varsat in conturile Uniunii Europene aproape 7 miliarde de euro, și a incasat doar putin peste 1 miliard de euro. Astfel, avem un sold deficitar de aproape 6 miliarde de euro” – sursa AICI); în plus, O GRĂMADĂ din fondurile accesate s-au dus la băieţii deştepţi, deci nu în economia reală a României sau la cetăţenii de bună credinţă din România, ci … la infractorii din mediul economic îmbârligaţi cu infractorii din mediul politic;

f. ILUZIA că în Vest nu e corupție, când de fapt am văzut cu toții ce fac parlamentarii europeni pe mii de euro banii cetățenilor europeni (detalii aici: VIDEO dedicatie impotriva iluziei ”Europa civilizata din Vest”. Poze imagini foto parlamentarii europeni iau mii de euro din banii munciti de cetatenii Europei ca sa stea degeaba in plen sau chiar fara sa vina la serviciu)

g. ILUZIA că o să primim DEMOCRAȚIE, ca ideal în viață al fiecărei națiuni – ce cretinitate. Cum să fie democrație/normalitate/bunăstare într-un sistem de exploatare care îi ține pe oameni drept sclavi muncitori? Cum să fie democraţie când masele de oameni muncesc ca să ţină în spate nişte infractori paraziţi care nu ştiu decât să exploateze munca sclavilor şi să trăiască în lux de pe urma ei… Cum să fie democraţie cu atâta corupţie? Cum să fie democraţie atâta timp cât nu există transparenţă în “afacerile publice”? Cum să fie democraţie cu atâta sărăcie în jur? De citit și textele astea cine vrea: Sărăcia în România ; Lipsa de transparență.

h. ILUZIA că FMI, CE, BANCA MONDIALĂ sunt instituții serioase care ne vor binele și vin să ne ajute cu bani – AHAHAHA :))))) ce glumă sinistră – în realitate îndatorarea statelor este metoda modernă de colonizare/însclavizare. Detalii despre ce a însemnat FMI în România aici: Recapitulare experimentul FMI   și aici: România – colonie a imperiului Atlantist)

etc.

Pentru informații despre iluziile SUA și UE am pus câteva texte în categorie dedicată:ILUZIA UE+SUA (click!)

Continuăm cu alte iluzii în care trăiesc românii zi de zi:

10. Presa /mass media spune adevărul – FALS! Presa MINTE, MANIPULEAZĂ, DEZINFORMEAZĂ și ASCUNDE ADEVĂRUL! Principalele canale media sunt deținute de infractori îmbârligați și vânduți politic. Ce livrează trusturile lor de presă publicului larg este GUNOI MEDIATIC și DEZINFORMARE! Cel mai bine s-a văzut că presa este vândută pe 1 septembrie 2013 (detalii AICI, punctul  1).

11. Televizorul ne informează – FALS! Televizorul mimează informarea! Televizorul manipulează! Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevărului, de dezinformare, de distrugere mentală, de inducere în eroare, de trunchiere a realității, de falsificare a istoriei, de îndobitocire și pierdere de timp. Cine vrea cu adevărat să se informeze despre ADEVĂR, despre realitate reală din jur va căuta singur informații pe internet (chiar dacă nici internetul nu este perfect). Recomand citire acestui text pentru detalii: Ideea ca televizorul te informeaza este o ILUZIE. Televiziunea si mass media ii tine pe oameni dezinformati, manipulati si captivi in sistemul de exploatare si sclavie. Comparatie Informarea de la TV vs Informarea prin Internet.

12. Ceaușescu a fost un dictator nenorocit care și-a asuprit poporul – FALS! În realitate, Ceaușescu a fost un patriot, un naționalist adevărat care a luptat până la moarte pentru binele României și al poporului român. Tot ce știm noi (mai ales ăștia mai tineri) despre Ceaușescu SUNT MINCIUNILE pe care ni LE-A LIVRAT PRESA VÂNDUTĂ ȘI CONTROLATĂ DE OCCIDENT (UE+SUA) în ultimii 23 de ani. Cei care sunt interesați să afle adevărul despre Ceaușescu trebuie să citească. Eu am un text dedicat despre asta aici: Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului Nicolae Ceauşescu. Plata datoriei externe.

13. Politicienii corupți care ne conduc astăzi sunt TRĂDĂTORI – FALS! Cei mai mulți nu sunt trădători! Ei nu au fost niciodată de partea României sau a românilor ca să trădeze cauza neamului românesc! Ei sunt și au fost dintotdeauna ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI (din tată în fiu), sunt și au fost instrumente ale DUȘMANILOR, controlați din umbră pentru a sluji interesele străine anti-românești. Ei nu au trădat deloc, niciodată, ei au făcut EXACT ce au fost puși să facă (DE STRĂINI!). EI NU SUNT AI NOȘTRI, AI ROMÂNILOR! EI SLUJESC ALTCUIVA! ALTOR INTERESE! MULȚI DINTRE EI NICI NU SUNT ROMÂNI, ci indivizi DE ALTĂ ETNIE, dar cu numele românizat ca să ne prostească că sunt de-ai noștri (caută originile următorilor indivizi ca să te convingi: Ion Iliescu, Petre Roman, Radu Berceanu, Horia Roman Patapievici etc etc etc – ĂȘTIA NU SUNT ROMÂNI! SUNT INFILTRAȚI LA CONDUCEREA ROMÂNIEI ȘI SERVESC INTERESELE ALTOR PUTERI!)

14. Poporul român este RĂU – FALS! Românii sunt printre cei mai buni oameni de pe planetă! Infracțiunile pe care le vedem SUNT EXCEPȚII dacă gândim procentual raportat la întreaga populație. Apoi, din acele infracțiuni blamate de occident, majoritatea sunt făcute de țigani (populație migratoare, deci NU români/daci sedentari și buni la rădăcină). Relele pe care le vedem noi la mulți români sunt doar la suprafață, sunt doar chestii superficiale, care au apărut DIN CAUZA SISTEMULUI DE EXPLOATARE ÎN CARE SUNTEM ȚINUȚI DE 23 DE ANI! Sistemul ne-a DISTRUS MENTAL și i-a forțat pe mulți dintre români să aplice legea junglei pentru a supraviețui. De aici s-a dezvoltat egoismul și tot ce ține de el. Sistemul ne-a învățat că BANUL este SCOPUL și de aici s-a dezvoltat ”manelărismul” și tot ce ține de el, călcatul pe cadavre pentru bani, dezumanizare etc. Dar toate aceste lucruri se pot rezolva foarte rapid, dacă românii sunt puși într-un Sistem CU ADEVĂRAT PENTRU BINELE POPORULUI, unde să se poată re-dezvolta COOPERAREA, COLABORAREA, ARMONIA, ÎMPĂRȚIREA RESURSELOR, IUBIREA DE SEMENI etc. Deodamdată vedem efectele unui Sistem care INTENȚIONAT ne îndreaptă unii împotriva altora pentru a fi dezbinați și a nu avea vreo șansă să schimbăm Sistemul. Și vedem toate relele pentru că sunt scoase în evidență de dușmanii româniei prin instrumentele pe care le dețin – mai ales MASS MEDIA. Dar poporul român, la rădăcină, nu este deloc așa! Duceți-vă la țărani, la adevărații români, să vedeți acolo bunătatea poporului român încă vie.

15. Școala ne educă și ne informează – FALS! Școala doar mimează educația și ne înregimentează, ne educă să fim obedienți și să repsectăm Autoritatea. Adevărate informare trebuie în prezent să o facem singuri, pe cont propriu. Informațiile cu adevărat importante pentru viața noastră NU le aflăm NICI DIN ȘCOALA, NICI DIN FACULTATE, NICI DE LA MASS MEDIA (în niciun caz de la TV). Informația adevărată trebuie să o căutăm pe internet și la oameni liberi mental. Detalii despre cum acționează școala împotriva poporului găsiți în textul meu de aici: Românii sunt distruși mental premeditat sau în textul superb peste care am dat de curând aici:  Eucația pentru turme.

16. Istoria pe care o ȘTIM / am învățat-o în școală este istorie reală. – FALS! Școala și Mass media au două scopuri principale: ASCUNDEREA ADEVĂRULUI și MIMAREA INFORMĂRII. Iar adevărul înseamnă pe lângă realitatea reală din prezent și adevărul istoric. Istoria, așa cum ne-a fost ea livrată în ultimii 23 de ani este O MINCIUNĂ. Dacă am cunoaște adevărul istoric – nu neapărat foarte îndepărtat în timp, de exemplu dacă am știi pe bune ce s-a întâmplat la Lovitura de stat din ’89, am înțelege MUUULT mai bine ce ni se petrece nouă astăzi ca țară și popor. Dar…ăsta e motiv pentru care sistemul de învățământ este DISTRUS iar Mass media CUMPĂRATĂ -> pentru ca adevărul să nu iasă la iveală.

17. Doctorii știu ce e cel mai bine pentru noi– FALS! Unii doctor știu! Cei care sunt dispuși să citească pe cont propriu și să afle ADEVĂRUL din spatele industriei medicale. Dar aceștia sunt excepții. Cei mai mulți aplică ce au învățat în Școală, iar Școala medicală ne învață să oferim bolnavilor pastile, MEDICAMENTE și TRATAMENTE INEFICIENTE și CHIAR DĂUNĂTOARE! Cel mai dur exemplu este poate Industria cancerului. Deși există LEAC natural eficient și non-toxic pentru cancer (DA, CANCERUL ESTE VINDECABIL!), doctorii continuă să fie criminali și să recomande Chimioterapie toxică perfect ineficientă. Detalii despre ineficiența medicinei clasice, explicate de un DOCTOR american, AICI). Din păcate românii respectă cu sfințenie ”Autoritatea”, fie ea doctor, profesor, televizor, specialist, preot etc. (detalii în textul Exemple de comportamente care denotă distrugerea mentală)

18. Cancerul este incurabil – FALS! În realitate, cancerul este VINDECABIL, chiar și în stadii avansate, DACĂ EȘTI DISPUS SĂ CITEȘTI și să afli cum să te vindeci. Doar doctorii – sclavi ai medicinei clasice, ai industriei farmaceutice, te învață din ignoranță/inconștiență/rea voință că trebuie să te otrăvești cu Chimioterapie ca să ai vreo șansă, când de fapt Chimioterapia ESTE MOARTEA și nu te ajută cu NIMIC! Cine vrea să afle adevărul trebuie doar SĂ CITEASCĂ! Detalii aici: Ce înseamnă un tratament complet anti cancer. Doctorii promovează otrava numită Chimioterapie, iar pacienții o iau ca proștii cu miile. Preferă să moară decât să citească…

19. Vaccinurile sunt bune și ne apără de boli/viruși – FALS! În spatele schmelor naționale de vaccinare e o întreagă industrie de miliarde de dolari patronată de niște băieți deștepti, care nu doar că facă o grămadă de bani prin vinderea vaccinurilor, DAR DISTRUG ȘI POTENȚIALUL DE VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ȘI LUNGĂ al omului, încă de mic copil. Detalii aici: Corupția din spatele vaccinurilor.

20. Fumatul oferă plăcere / ceva benefic – FALS! Asta este o iluzie incredibilă în care trăiesc săracii fumători. Din fericire există o metodă foarte ușoară prin care ORICINE se poate lăsa de fumat. Detalii în scurtul meu ghid aici:  Cum sa te lasi de fumat in cel mai usor mod posibil.

Legat de plăcerea fumatului – cel mai bine se vede această plăcere când elevii de liceu se pitesc prin băile infecte din școală ca să fumeze (PLĂCERE desigur, nu dependență), când angajații din multinaționale stau zgribuliți de frig iarna pe balconul palierului ca să fumeze mizeria aia de țigară pentru că nu au voie înăuntru (PLĂCERE desigur, nu dependență); când fumătorul acceptă chiar și o țigară al cărei gust și miros le urăște decât să nu fumeze (PLĂCERE desigur, nu dependență); când oamenii aleg să fumeze chiar dacă asta presupune să rabzi de foame (că n-au bani și de țigări și de mâncare) (PLĂCERE desigur, nu dependență); când bucureștenii stau iarna degerați de frig pe la intrările în metrou (îi văd în fiecare dimineață) ca să fumeze țigara aia blestemată înainte de a intra în subteran unde nu au voie să fumeze (PLĂCERE desigur, nu dependență) etc.

21. Mâncarea din Supermarket e bună de mâncat – FALS! ”Alimentele” din Supermarket-uri reprezintă, în principiu,  mâncarea otravă pe care o băgăm în noi ca proștii distrugându-ne sănătatea în fiecare zi. Supermarketurile distrug de asemenea economia locală (elimină micii comercianți români și micii producători – fac concurență Pieței agroalimentare tradiționale) și SUG banii românilor, bani care ajung la firmele din Vest (o să observați că în Supermarketuri nu prea găsiți produse românești…). Detalii în textele din categoria: MÂNCARE OTRAVĂ. Alte lucruri care ne afectează sănătatea aici: Viață sănătoasă partea 1.

22. Nimic nu se mai poate face pentru a salva/elibera România – FALS! De ce am crede treaba asta? Doar pentru că nemernicii care ne conduc au reușit să ne distrugă deja atât de mult și să ne creeze impresia că suntem distruși iremediabil? Doar pentru că răul este împrăștiat în toată societatea ca un cancer? Păi și cancerul are LEAC! Iar RĂUL ăsta care căpușează România nu a distrus complet societatea românească. Și nici pe tinerii români inteligenți. Și nici economia românească, amărâtă așa cum e ea. Și nici nu ne-au depopulat total țara de români (încă) și nici nu ne-au rupt în bucăți (încă). România poate renaște destul de rapid DACĂ LA CONDUCERE AJUNG OAMENI DE BUNĂ CREDINȚĂ și INTELIGENȚI.

Românii abia acum încep să înțeleagă ce se petrece în jurul lor. Până acum, în ultimii 23 de ani doar au răbdat buimăciți toate nedreptățile și relele care s-au întâmplat în jurul lor crezând că de vină sunt ”corupții ăștia, trădătorii ăștia de politicieni”. Însă abia ACUM încep să înțeleagă FENOMENUL, să vadă ce se petrece de fapt, să identifice ADEVĂRAȚII VINOVAȚI și mecanismele prin care românii au devenit o colonie, niște sclavi moderni în propria lor țară. Și încep chiar să găsească și să propună SOLUȚII de remediere a situației. NOI SUNTEM ABIA LA ÎNCEPUT DE DRUM ÎN ELIBERAREA ROMÂNIEI! Până acum HABAR N-AVEAM CE-I CU NOI! Abia acum începem să înțelegem și SĂ REACȚIONĂM! Deci, de ce am concluziona ÎNAINTE să înceapă cu adevărat ”lupta”, că totul este pierdut? S-au reunit cei mai luminați, inteligenți și de bună credință români și au concluzionat că NIMIC nu se mai poate face? NU! Atunci de ce am concluziona noi, fiecare în parte (DOAR UN CREIER) că totul este pierdut? Păi pentru că suntem demoralizați și pentru că poate nu vedem (fiecare în parte) LUMINIȚA de la capătul tunelului. ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ EA NU EXISTĂ, ci doar că nu a fost încă identificată și valorificată. Pentru că treburile astea se întâmplă LENT, nu de pe azi pe mâine! În plus, cei care conduc lumea din umbră și patronează inclusiv Sistemul de exploatare din România EXACT ASTA ÎȘI DORESC: să fim demoralizați, să nu ne unim, să nu gândim, să nu credem că se poate o altfel de viață, să ne pierdem speranța, să renunțăm la luptă ÎNCĂ DINAINTE CA LUPTA SĂ ÎNCEAPĂ! Hai să nu le facem pe plac!

23. Daca ne vom schimba noi, fiecare dintre noi, pe cont propriu, totul va fi bine în România – FALS! Aceasta este o iluzie vehiculată mult și pe internet. Da, foarte bine, să ne schimbăm fiecare în parte, să facem tot ce putem ca să fim noi niște oameni mai buni, e foarte bine! DAR ESTE TOTAL INSUFICIENT !!!  FĂRĂ SCHIMBAREA LEPRELOR CARE CONDUC ASTĂZI ROMÂNIA, ȚĂRII NOASTRE ȘI POPORULUI ROMÂN NU ÎI VA FI BINE ÎN VECI, INDIFERENT CÂT DE MORAL NE COMPORTĂM NOI, FIECARE DINTRE NOI, PE CONT PROPRIU!!! Înțelegeți treaba asta! Dacă de mâine toți românii vor fi buni, nimeni (din popor) nu va mai fura, nu va mai arunca gunoaie pe stradă, nu va mai fi ”șmecher”, nu va mai călca pe cadavrele din jur, va avea grijă de aproapele, va fi plin de iubire și flower power, ESTE DEGEABA pentru imaginea de ansamblu a României, dacă această ”evoluție” nu se va traduce în ELIMINAREA CRIMINALILOR INFRACTORI de la conducerea României! De acolo, de la Stăpânii din umbră și de la marionetele lor pleacă toate problemele României!

De pe http://ceicunoi.wordpress.com/2014/02/04/iluzii-in-care-cred-romanii-si-care-blocheaza-evolutia-si-dezvoltarea-poporului-roman-a-societatii-romanesti-a-romaniei-edu/

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU