“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Ilinca Vandici și-a dat băiețelul la o școală privată. Câți bani plătește prezentatoarea lunar

Vedeta care a încheiat recent al optulea sezon „Bravo, ai stil” a hotărât să își înscrie fiul la o școală privată din Capitală. În cadrul unui interviu pentru publicația Cancan, Ilinca Vandici a oferit mai multe detalii despre ce va urma să se întâmple în perioada următoare.

„Doar când aud fraza «prima zi de școală», nu mai știu nimic. E ca atunci când te pregătești pentru examen și când ajungi acolo, te ridică în picioare, te întreabă ce ai avut de învățat și uiți”, a explicat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici: „E o etapă nouă și pentru el, dar și pentru mine”

Vedeta a oferit mai multe detalii despre schimbările care urmează în viața fiului ei, Zian:

 „Este înscris de la începutul anului la Olga Gudynn International School, va fi într-o grupă frumoasă. Unul dintre prietenii lui va fi și el în clasă cu Zian, și atunci cred că asta îl va ajuta foarte mult să se adapteze.

Cu toate că el e un copil care se mulează foarte repede pe situație, este super sociabil, cu siguranță își va face prieteni și va fi bine. Doar că eu sunt extrem de emoționată pentru treaba asta. Unu, pentru că nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul și nu îmi vine să cred că Zian merge la școală din toamnă. E clasa zero, dar merge copilul la școală.

E o etapă nouă și pentru el, dar și pentru mine. Eu deja de vreo trei luni de zile îl obișnuiesc cu discuția despre asta, ce urmează să facă, îi explic cât este de important să învețe să citească, să scrie, să socotească, să adune informații noi în fiecare zi”.

ilinca-vandici-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cât plătește lunar Ilinca Vandici pentru școala fiului său Zian

Suma lunară pe care prezentatoarea TV o alocă pentru a acoperi costurile școlii fiului său nu este de neglijat. Pe platforma online a instituției de învățământ la care fiul Ilincăi Vandici urmează să studieze, sunt specificate detaliile legate de taxele școlare. Acestea încep de la 1.000 de euro lunar pentru un program ce se desfășoară între orele 8:00 dimineața și 15:00.

În cazul elevilor din clasele a V-a până la a VIII-a, taxele sunt proporțional mai ridicate, suma lunară pe care părinții trebuie să o suporte ridicându-se la 1.130 de euro.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.