“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINIIECONOMIC

ILIE ȘERBĂNESCU: “România mai e o țară doar cu numele: după ce ne-a jefuit avuția națională, Uniunea Europeană vrea acum sa ne deposedeze și de averea personală, să ne ia casele”

UE 1000x600 1

,,Românii locuiesc în case locuințe personale într-un procent mult mai mare decât cei din Vest și asta deranjează Comisia Europeană.
România mai e o țară doar cu numele: după ce ne-a jefuit avuția națională, Uniunea Europeană vrea acum sa ne deposedeze și de averea personală, să ne ia casele.

Ăsta este scopul liberalizării pieței de energie. Jumătate dintre români nu vor putea să își achite facturile, iar companiile străine de utilități se vor transforma în societăți imobiliare, care îi vor deposeda pe români de case.

Românii vor ajunge să fie chiriași în propriile case, așa cum trăiesc deja chiriași în țara lor, pe care o controlează acum străinii.”

ILIE ȘERBĂNESCU

Să luăm aminte, fraților!
Din această perspectivă, președintele e asigurat total: are șase!

Comentariu: Cms.-sef Florin Sinca

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.