Ikea Susține Tulburarea Psihologică (Transgenderism)

Fondul IKEA pentru Egalitate de Gen, dezvoltat de IKEA România și Fundația Comunitară București, va finanța timp de trei ani, cu un buget de 630.450 de lei, două proiecte destinate femeilor „transgender”, respectiv femeilor victime ale violenței domestice, a anunțat Fundația Comunitară București.

Potrivit sursei citate, cele două proiecte au fost depuse  de Asociația MozaiQ, respectiv de Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen (A.L.E.G.) în parteneriat cu Asociația ANAIS. Ambele asociații promovează homosexualitatea.

Proiectul implementat de Asociația MozaiQ se numește TRANScendent și își propune să îmbunătățească calitatea vieții și independența financiară a femeilor transgender din București. Proiectul va fi susținut cu 70.000 lei pentru primul an de implementare.

Citiți și:  Ileana Negrea - „Pizda mea e o mașinărie războinică care vrea să își facă dreptate.”

Bine că nu am apucat să-mi iau mobilă de la Ikea.

O să iau din altă parte.

Transgenderismul este teoria conform căreia o persoană poate avea alt gen decât cel dat de sexul biologic. Cu alte cuvinte, un bărbat biologic se poate „simți” femeie și poate cere ca genul său să fie feminin.

Defapt “transgenderismul” este un termen sofisticat, un neologism pentru bolund și reprezintă o tulburare psihologică care duce la mutilare genitală și suicid.

Din ceva motiv acest lucru nu este desconsiderat, ba chiar încurajat în societate, de parcă ar fi o virtute.

Asta spune multe despre lumea în care trăim.

IKEA Romania este o companie construită pe valori umanisteși noi credem că egalitatea de gen este importantă pentru toți angajații și clienții noștri. Sperăm că proiecte ca acestea vor face o diferență pentru cei direct afectați și, împreună cu noul Grup de lucru pentru Egalitate de Gen la nivel de CEO, vor contribui la progres pentru societatea românească”, a declarat Ioana Ștefan, Ambasadoare a Diversității și Incluziunii în IKEA România.

O femeie are rolul de “Ambasadoare a Diversității și Incluziunii” în IKEA România?

Citiți și:  Ileana Negrea - „Pizda mea e o mașinărie războinică care vrea să își facă dreptate.”

Ce fel de post e ăsta? Pentru absolvenții de studii de gen?

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.