IKEA a anunțat că va amplasa drapelul LGBT în fața tuturor magazinelor sale din România.

REVOLTATOR! IKEA, gigantul suedez al mobilierului, a decis să ridice steagul LGBT în fața tuturor magazinelor sale din România, pentru a marca, pentru al treilea an consecutiv, Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei (IDAHOT), conform unui comunicat de presă oficial.

În plus, IKEA a lansat și o campanie pro-LGBT, denumită “Acceptarea începe acasă”, cu scopul de a influența valorile părinților din România. Potrivit companiei, “90% dintre tinerii membri ai comunității LGBT+ din București nu se simt pe deplin acceptați în propriile case după ce își dezvăluie orientarea sexuală sau identitatea de gen, iar până la 24% sunt nevoiți să-și părăsească locuința”.

Modalitatea exactă prin care IKEA intenționează să schimbe mentalitățile părinților nu este încă clară. În ultimii trei ani, IKEA România a sprijinit activitatea asociațiilor care promovează egalitatea pentru persoanele LGBT+.

Citiți și:  Proiect de aproape un milion de euro finanțat de străini: Sute de procurori şi poliţişti reeducați să investigheze “infracţiuni motivate de ură contra LGBTI”

Vezi si – Proiect de aproape un milion de euro finanțat de străini: Sute de procurori şi poliţişti reeducați să investigheze “infracţiuni motivate de ură contra LGBTI”

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu