“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISPIRITUALITATE

“Iisus A Fost Evreu” – Minciună Demontată

iisus

Câteva aspecte demne de luat în seamă;

Termenul evreu (hebrew) a apărut prin sec.XVIII, fiind inventat cam în stilul în care a fost inventat cuvântul “rrom” prin 1991-1992; menirea a fost aceea de a face ceață (a stârni și menține confuzie) în privința delimitării ETNICE dintre iudei și khazari (falși iudei); Iisus nu a trăit în perioada sec.XVIII-XIX sau în perioada contemporană, deci nu avea cum să fie “evreu” ci în cel mai grav caz, iudeu. Tot astfel cum, supușii regilor Burebista sau Decebal, nu se puteau numi “români” la acea vreme, cum Dacia nu se numea România.

Iisus Christos este un SUPRANUME, care în traducere înseamnă: “Fiul lui Dumnezeu, Cel Uns”, nu un nume propriu; pur-și-simplu ÎNCĂ nu știm cum se numea el în realitate.

Cel supranumit astăzi “Iisus” nu era iudeu, neavând nicio legătură de fapt cu Iudeea; de fapt, el era GALILEEAN. Spre deosebire de momentul de față, când GALILEEA (nordul așa-zisului stat Israel și respectiv, Libanul) este populată în cea mai mare parte de semiți (adică, ARABI) în proporție mai mica de TURCI (adică, asa-numitii “israelieni”, care sunt în proporție de 95% khazari, adică populație TURCMENĂ, NU semită!) și doar în mica proporție de creștini.

Milițiile creștine din perioada războiului din Liban au fost formate din rămășitele fostelor colonii grecești din Galileea. În perioada contemporană lui Iisus, Galileea (adică “Țara goimilor”, numită așa de iudei) era majoritar populată de coloniștii GRECI lăsați în urma de Alexandru Macedon. Pe lângă aceștia se mai afla acolo un mozaic etnic format din semiți (arabi – egipteni, fenicieni, etc) incluzând iudeii corciți cu alte nații și excluși din comunitățile iudaice.

Născătoarea de Dumnezeu este denumita MARIA (Mri-ad-Mon, adică “mireasa Lui Dumnezeu”) dar exista pe buna dreptate mari dubii ca ea se numea… “mireasa lui Dumnezeu”, acesta fiind supranumele care i s-a acordat secole mai târziu. Pe scurt, cel supranumit “Iisus”, nu era iudeu ci galileean (goiim).

Majoritatea ucenicilor lui Iisus, provin din Galileea, fiind unii din ei, pescari. Pescari în Galileea acelor timpuri, erau în special coloniștii greci, neam de neamul lor navigatori și pescari de meserie. Iudeii nu se pricepeau la construirea bărcilor, nici la navigație, nici la pescuit – iudeii (adică “ciobani”) fiind de fel pastori de oi și vite.

A avut Iisus totuși, și ucenici iudei; unul dintre aceștia este celebrul Iuda Iscarioteanul, fiul unui funcționar înstărit din Ierusalim.

Cărturarii (iudei, romani, greci, etc) contemporani lui Iisus, l-au descris pe acesta ca făcând un puternic contrast față de populația iudaică din jurul său, deoarece era înalt, blond și avea ochi albaștri, în vreme ce iudeii erau în general mici de statură, creoli, cu pielea închisă la culoare și trăsături specifice rasei semite (arabe).

Știm ca la Muntele Athos stau de multă vreme ascunse “secretele” creștinismului; s-au făcut multe speculații pe tema aceasta, dar eu cred că “marile secrete” se rezuma de fapt la… numele său și al mamei sale, mă refer la numele lor reale, căci supranumele le cunoaște toata lumea.

“Mihai Viteazul” s-a numit intr-adevăr “Mihai”, dar nu și “Viteazul”, căci acesta era un supranume. Cam așa este cu “Iisus” și “Maria”, care în traducere libera înseamnă – „fiul Lui Dumnezeu” și respectiv “mireasa Lui Dumnezeu”.

Când se va afla NUMELE LOR REAL, va fi un adevărat șoc, pentru ca ei nu aparțineau comunității iudaice (semite) nici nu veneau din teritoriile ocupate la acea vreme de iudei, iar acțiunea lui Christos a avut caracter anti-iudaic în mod cert. Din care cauză a și fost omorât în condițiile pe care le cunoașteți.

Actuala religie “creștină” este mistificată și perversă, păstrând în ea doar puțin din ideologia autentică; religia creștină a devenit în momentul de față un surogat iudeo-crestin, prin care a fost confiscată de evrei (de aceasta dată, termenul este corect utilizat) în scopul de a o deturna de la adevăratul ei sens.

Religia creștină autentică, citiți literatura creștină din sec. XIX și încep. sec. XX !!!) este fundamental anti-iudaică, anti-mozaică și conținând aprecieri deosebit de dure la adresa acestei etnii și a religiei false (sataniste) pe care iudeii au adoptat-o.

Nota Editorului: Mema “Iisus era evreu” a apărut și pe /leftypol/, un forum de comuniști neironici care au născocit vectori de atac asupra naționalismului, pe sistemul “Divide et impera”. -S.C.

Apropo, “Ish-Ra-El” este: “Cel care îl înfruntă pe Dumnezeu”. Noi ăștia, “goiimii”, îl mai numim pe respectivul și Satan… Nu-i așa?

Este interesant de urmărit modul în care a evoluat ideologia creștină și de identificat momentele istorice în care conținutul acesteia a suferit modificări importante. Unul dintre cele mai importante momente istorice a fost sfârșitul celui de-al doilea război mondial, când marele învingător al războiului (pe toate planurile) a fost reprezentat de khazarii din URSS și cei din Occident.

Biserica Creștină (și mai ales Papalitatea) a ieșit din război în postura INVINSULUI. Astfel, Creștinătatea a fost obligată să admită anumite lucruri care altminteri nu ar fi fost admise.

A trebuit sa se plece în fața politicii “de împăcare” a religiilor, în urma căreia practic ideologia creștină a fost cumplit cenzurată iar religia creștină falsificată, trunchiată, transformată intr-un surogat bizar, din care nu se mai înțelege clar la ce/cine ar trebui să ne închinăm.

În ce privește atitudinea evreilor față de Christos, aceasta este foarte instabilă și contradictorie: pe de o parte, le vine greu să se dezică de un personaj istoric care a marcat intr-un mod atât de profund evoluția omenirii; pe de altă parte, conștienți de faptul că Iisus este dușmanul lor, caută sa-l povestească în fel și chip: că ar fi fost fiul unui militar roman și al unei prostituate din Iudeea, sau al unui egiptean și al unei prostituate; ca de fapt a avut mai mulți frați, prezentați în Noul Testament ca fiind “ucenicii” lui etc.

Nici măcar teoriile mincinoase și murdare ticluite de evrei, nu se potrivesc între ele… Pentru cei care vor sa descopere adevărul, este necesara întreprinderea unor cercetări: asupra evoluției hărții etnice a Orientului Mijlociu în perioada 500 i.Ch. – anul prezumat al nașterii Mântuitorului. Cercetarea transformărilor produse de campania lui Alexandru Macedon și mai ales evoluția post-Macedon a coloniilor grecești din regiunea Egipt, Galileea.

Modul în care figura lui Iisus a fost regăsită în izvoare ISTORICE (NU religioase !) și felul în care a fost descrisă persoana acestuia de către martorii oculari, cărturarii contemporani lui sau care au scris în perioade istorice foarte apropiate. O componentă foarte importantă a bibliografiei, trebuie sa fie reprezentată de literatura religioasa VECHE, anterioară momentului în care evreii au ieșit victorioși (1945).

Sursele religioase recente nu au nicio valoare, pentru că au fost rescrise și răstălmăcite în mod discreționar, mai ales în perioada 1947-1955. Adevăratele scrieri CREȘTINE conțin ÎNTOTDEAUNA atacuri (ideologice) foarte dure, virulente, împotriva iudeilor și a religiei lor. Cuvintele și etichetările date de creștini iudeilor sunt uneori extrem de aspre, în bibliografia creștină AUTENTICĂ.

După 1945, toate aceste scrieri au fost STERSE și înlocuite cu ceea ce a convenit INVINGATORULUI. În momentul de față, doar unii călugări de la mânăstiri, au mai păstrat în conținutul lor adevărata religie creștină. În special, călugării care în tinerețea lor au aparținut Mișcării Legionare sau care au avut contact direct cu membri mișcării. În fine, sunt multe de spus… (sursă: Stefan M.)

Nota Editorului: În războiul cultural dintre globalism și naționalism, timpul pe care unii îl pierd încercând să-i convingă pe alții să abandoneze creștinismul este irosit. Diviziunea dintre atei, păgâni și creștini reprezintă poate cel mai bun vector de atac folosit de stânga. Suntem într-o situație foarte rea, cu țara vândută, actualmente colonie U.E.. Nu ne ajută să lovim la dreapta, orice religie ar avea cel de lângă noi. Timpul trebuie folosit să întoarcem cât mai repede situația, să ieșim din U.E. și să imunizăm pe români împotriva propaganda marxist-culturale, care deseori e anticreștină. – S.C. – Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.