Ies la iveală informații explozive! Clotilde Armand incepe ‘MAREA PREDARE’!

La 2 aprilie, Bugetul.ro dezvăluia, pe surse, că în spatele execuțiilor publice făcute Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, se ascunde o predare a marilor instituții și institute către ONG-uri de casă.

După 2 zile, la 4 aprilie, Primăria Sectorului 1 a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre de consiliu local, prin care agenții economici, instituțiile publice, asociațiile de proprietari, dar și – ATENȚIE! – ONG-urile vor putea investi în amenajarea și întreținerea unor spații verzi. Practic, treaba ADP-ului ar putea fi preluată de un ONG de casă.

Săptămâna trecută, consilierul local al PNL din Sectorul 1, Adrian Oianu, a acuzat că primarul Clotilde Armand vrea să-i ofere unui ONG prezidat de un USR-ist un contract de optimizare a serviciilor de la Centrul Caraiman.

Mai mult, Adrian Oianu a susținut că respectivul ONG nu are experiență în zona asistenței sociale. Totodată, mai spune el, Armand nu i-a anunțat pe consilieri în baza căror criterii a fost selectat ONG-ul.

„Eu am să mă refer strict la Centrul Caraiman. Avem pe ordinea de zi un proiect a doua oară, despre un parteneriat făcut cu un ONG, legat de optimizarea serviciilor de la Centrul Caraiman și aici, bineînțeles, a doua oară trecem din nou prin acest subiect, avem o problemă.

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

Noi încercăm să o ajutăm pe doamna primar, încercăm să o ajutăm, dar, în același timp, suntem mai mult interesați să ne ajutăm cetățenii, să păstrăm Centrul Caraiman focusat pe ajutor social și pe servicii bazate în zona ajutorului social.

Deci, problema noastră pe care o avem cu această asociație este că, în primul rând, este o asociație care nu are experiență în zona asistenței sociale, adică servicii medicale de asistență socială, în zona ajutorului, în zona rezolvării problemelor medicale pentru cei fără venituri.

Și mai avem o problemă: este un ONG al căruie președinte este un domn venit de la USR și ne-ar interesa foarte mult și pe noi să știm, dacă tot mergem pe transparență, pe această „Primărie de Sticlă”, cum se face că nu știm nimic despre criteriile în baza cărora s-a ales acest ONG și nu știm nici măcar dacă au participat alte ONG-uri sau au depus proiecte în direcția în care ne-ar plăcea să vină un ONG să colaboreze cu Centrul Caraiman, dar un ONG specializat în zona serviciilor medicale de asistență socială”, spune Adrian Oianu.

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

SURSE Bugetul.ro: Armand ar vrea să predea și Institutul Levant unui ONG de casă
Alte surse au declarat, pentru Bugetul.ro, sub protecția anonimatului că Armand ar vrea să predea și Institutul Levant unui ONG partener.

„Institutul Levant și alte institute ar urma să fie preluate de ONG-uri. Asta vor ei! Un prim pas a fost execuția publică a Institutului Levant”, au declarat surse ale Bugetul.ro.

Armand acuză că PNL s-a aliat cu PSD
În ziua în care Adrian Oianu a spus că primarul Clotilde Armand vrea să predea Centrul Caraiman unui ONG de casă, edilul Sectorului 1 a acuzat PNL de blat cu PSD.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!