Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
UMOR

IERUSALIM | UN ARHEOLOG ISRAELIAN A GĂSIT DOVADA CĂ UCIGAȘUL LUI IISUS HRISTOS, IUDA, A FUMAT MARIJUANA

marj

Un sit arheologic excavat de o echipă științifică de la Biblical Research Foundation a descoperit ceea ce se presupune a fi mormântul infamei figuri biblice, Iuda Iscariotul, și a descoperit, de asemenea, dovezi că bărbatul ar fi putut fi consumator de droguri.

Structura simplistă a fost numită de descoperitorii săi, “Mormântul lui Iuda”, conținea trupurile a doi bărbați adulți și un adolescent, cu siguranță din aceeași familie.

Inscripțiile de pe sicriele din piatră aspră par a lega mormintele de familia Iscariotei, cadavrele fiind identificate ca cele ale lui Iuda, ale tatălui său Simon și ale fratelui său Iosua.

Site-ul conținea, de asemenea, trei suluri puternic deteriorate, șapte vaze de lut și 30 de monede de argint, o amintire straniu al pretinsului salariu al lui Iuda de la autoritățile templului pentru trădarea lui Hristos.

Un alt obiect a atras cu adevărat atenția oamenilor de știință: un mic obiect de lemn în formă de țeavă, care, în urma investigațiilor și analizelor ulterioare, a fost descoperit că conține urme de rășină de canabis.

„Acest lucru ar putea aduce lumina fata de cea mai întunecată figura a istoriei biblice” explică Möshe Erdazovitch, arheologul responsabil de acest site.

„Dacă Iuda ar fi dependent de droguri, ar putea explica nevoia lui de bani și, de asemenea, comportamentul său suicidal. Deocamdată nu putem ajunge la concluzii atât de clare, dar probele sigure par să conducă în această direcție. Aceasta ar putea aduce o explicație nouă a morții lui Isus. ”

Profesorul Erdazovitch speră să analizeze oasele pentru urmele de canabis, ceea ce ar confirma consumul de droguri al trădătorului biblic.

Oasele fiind extrem de vechi, spune că analiza ar putea fi foarte neconcludentă, astfel că echipa lui va continua să caute pe site dovezi suplimentare care să-i sprijine teoria.

Acest articol este un pamflet.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.