“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Iertăciunile obligatorii ale lui Mihai Eitl von Hohenzollern-Sigmaringen, fostul rege neconstituțional al României!

rege2

După ce a plecat la cele veșnice, la vârsta de 92 de ani, bătrâna Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma, înmormântată la Curtea de Argeș în 13 august 2016, zi de doliu național în România pentru o cetățenă străină, cu statut internațional, a urmat parastasul din 20 august la care nu a participat nimeni din partea familiei poreclite regale, dar nici dintre așa-zișii monarhiști. O asemenea situație nu a mai existat în Biserica Ortodoxă și Biserica Catolică din România! Pe piatra mormântului ei nu scrie numele și prenumele răposatei, ci un prenume pe care nu l-a avut pe niciun act de identitate! De ce atâtea ciudățenii și neadevăruri? Nimeni nu le întreabă pe fiicele răposatei și nici pe ginerele Radu Duda? Acesta din urmă a declarat că:„Anul acesta poate să se încheie și cu decesul regelui Mihai”. O fi vorbit cu mama Omida sau Adevărul este altul? La înmormântarea bătrânei Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, care nu a avut cetățenia română, nu a vrut să învețe Limba Română și care niciodată nu a fost regină a României, nu au fost citite sau rostite iertăciunile ei, cu toate că avea de la cine și de ce să ceară iertare.

Părintele Arsenie Boca, Sfântul Ardealului şi al României, a spus şi a scris că este cel mai greu păcat al omului, veşnic fără iertare, starea lui împotriva Adevărului.

La creştinii români, tradiţia spune că înmormântarea are loc în a treia zi de la deces.

În cazul evreicei Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma (pe care Papa Pius al XII-lea a excomunicat-o) decedată în Elveţia în data de 1 august 2016, slujba de înmormântare a avut loc în ziua de 13 august 2016. De ce aşa de târziu? Probabil, atât durează aprobările pentru incinerare.

În cazul evreului Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen (părinţii lui au fost evrei) istoria se repetă. Cetăţeanul respectiv a murit în Elveţia în ziua de 5 decembrie 2017, fix la ora 13,00, iar înmormântarea a fost stabilită pentru data de 16 decembrie a.c. şi va avea loc în nocturnă – de la ora 18,30 – fără public şi fără presă. Se anunţă o înmormântare privată şi cu uşile închise. Nu se ştie dacă în sicriul care va fi adus la Bucureşti în ziua de 13 decembrie 2017 se va afla o urnă cu cenuşă sau corpul neînsufleţit al răposatului.

La fel ca în ziua de 13 august 2016, pentru ziua de 16 decembrie 2017 familia răposatului nu a pregătit şi nu a anunţat lista de iertăciuni.

În cazul fostului rege Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, zis Mihai I, regele neconstituțional al României, se impun, cel puțin următoarele iertăciuni obligatorii:

Cere iertare Poporului Român căruia i-a ascuns Adevărul că s-a născut într-o familie de evrei de import, instalați ereditar prin monarhia din România.

Cere iertare Poporului Român pentru că a ascuns Adevărul că: nu a fost regele constituțional al României; nu a depus niciodată în Parlament jurământul prevăzut de Constituție; nu a fost niciodată încoronat ca rege al României; partenera sa, evreica, Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite nu a fost niciodată regina României, nu a avut cetățenia română, nu a vorbit Limba Română.

Cere iertare Poporului Român pentru dictatura regală din perioada 6 septembrie 1940-30 decembrie 1947, când a condus România fără Constituţie, fără Parlament şi fără partide politice (între anii 1940-1944).

Cere iertare Poporului Român pentru că „cu asentimentul și colaborarea șefilor partidelor istorice a executat actul de trădare de la 23 august 1944, împotriva oștirii și a țării”, așa cum a afirmat Mihail Sturza, fostul ministru de Externe, în cartea „România și sfârșitul Europei. Amintiri din țara pierdută.”

Cere iertare Poporului Român pentru că prin faptele sale din ziua de 23 august 1944 a predat „țara și armata inamicului de ieri, fără nicio garanție, punându-se la completa discreție a acestora” așa cum a afirmat George Magherescu în cartea „Adevărul despre mareșalul Antonescu”.

Cere iertare Poporului Român pentru că prin lovitura de stat din 23 august 1944, dată cu sprijinul partidelor politice, a stopat încheierea armistițiului negociat de mareșalul Ion Antonescu cu Puterile Aliate sau Națiunile Unite (U.R.S.S., S.U.A., Marea Britanie) în baza căruia: România era considerată țară cobeligerantă; România își reîntregea teritoriile pierdute și revenea la granițele de la 1 Decembrie 1918; România nu plătea datorii de război; România nu intra în sfera de influență sovietică; pe teritoriul României nu mai aveau loc lupte, iar prin partea de nord, pe o fâșie lată de 15 km, urmau să treacă diviziile sovietice în drumul lor spre Berlin.

Cere iertare Poporului Român că l-a mințit prin „Proclamația” citită la Radio în seara zilei de 23 August 1944, când a spus că: „România a acceptat armistițiul oferit de Uniunea Sovietică, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii…Națiunile ne-au garantat independența țării și neamestecul în treburile noastre interne.” Adevărul istoric este că la 23 august 1944 nu a existat niciun armistițiu cu Puterile Aliate și România s-a aflat în stare de război cu Națiunile Unite până la 12 septembrie 1944 când țara noastră a semnat și acceptat condițiile înrobitoare ale armistițiului. Abia prin Tratatul de pace din 10 februarie 1947 s-a stabilit „încetarea stării de război” dintre România și Națiunile Unite.

Cere iertare Poporului Român şi Armatei Române pentru că a acceptat ca la vârsta de 19 ani să primească gradul de general şi la 20 de ani să devină mareşal al României.

Cere iertare Poporului Român și, mai ales, Armatei Române pe care a trădat-o! În istoria omenirii nu s-a mai întâlnit un asemenea act de trădare! Regele neconstituțional Mihai a predat inamicului sovietic, în perioada 23 august -12 septembrie 1944, aproape 200.000 de soldați și ofițeri români, care au fost luați prizonieri. Dintre ei foarte puțini au reușit să supraviețuiască și să se întoarcă din lagărele sovietice, mai ales din cele care s-au aflat în Siberia.

Cere iertare Poporului Român, mai ales românilor din Basarabia și nordul Bucovinei, pentru că prin Convenția de armistițiu a legalizat ocuparea țării noastre de către Uniunea Sovietică și a acceptat pierderea Basarabiei și nordului Bucovinei.

Cere iertare Poporului Român pentru că i-a ascuns Adevărul și că pentru actul său de trădare națională de la 23 august 1944 a primit titlul de erou al Uniunii Sovietice, Ordinul „Victoria”, două avioane pentru familia sa și o rentă viageră foarte mare, în ruble.

Cere iertare Poporului Român pentru că, în înțelegere cu conducătorii evrei ai Uniunii Sovietice, Statelor Unite ale Americii și Marii Britanii, a acceptat trecerea la un regim de tip bolșevic și acțiunile pentru distrugerea Creștinismului.

Cere iertare Poporului Român pentru că a ţinut ascuns Tezaurul de la Sinaia (descoperit întâmplător în anul 1875), care a fost îngropat în curtea unei biserici din Curtea de Argeş. Pe cele 514 plăci de aur este scrisă Adevărata Istorie a Poporului Primordial al Geţilor, strămoşii reali ai românilor.

Cere iertare Poporului Român pentru că, la solicitarea expresă a evreului gruzin I.V.Stalin, a trimis la Moscova, în 14 septembrie 1944, cele 300 plăci mari de aur din Tezaurul de la Sinaia pe care este înscrisă Istoria Poporului Primordial al Geto-Dacilor, Adevăratul Popor Ales de Dumnezeu și așezat în Grădina Maicii Domnului. Tatăl său, regele Carol al II-lea a dus la Vatican, în anul 1940, circa 200 dintre plăcile mici de aur din Tezaurul de la Sinaia.

Cere iertare Poporului Român pentru că a refuzat să-l grațieze pe mareșalul Ion Antonescu care a fost condamnat la moarte după ce a salvat și a trimis în Palestina peste 400.000 de evrei români, care au constituit majoritatea populației la înființarea statului Israel, la 14 mai 1948. Completul de judecată de la Tribunalul Poporului a fost condus de tovarășa Alexandra Sidorovici Brukner, soția evreică a profesorului fără bacalaureat Silviu Brucan, alias Saul Brukner, a cărui urnă cu cenușă a fost dusă în Israel.

Cere iertare Poporului Român pentru că prin decretul său regal a fost instalat primul Guvern comunist al României, la 6 martie 1945, condus de Dr. Petru Groza.

Cere iertare Poporului Român pentru că a mimat o scurtă grevă regală şi, în perioada 21 august 1945-7 ianuarie 1946, a refuzat să-i primească oficial în audienţă pe miniştrii din Guvernul Dr. Petru Groza.

Cere iertare Poporului Român pentru că, până la 30 decembrie 1947, a fost de acord şi a promulgat toate decretele şi legile prin care s-a instaurat şi consolidat dictatura comunistă în România.

Cere iertare ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române şi Bisericii Greco-Catolice cărora a uitat să le amintească periodic următoarele:

1.De la 23 august 1944 şi până la 30 decembrie 1947, împreună cu Regimul comunist, a arestat şi întemniţat multe mii de preoţi şi călugări, dintre care foarte mulţi au murit în închisori în urma torturilor şi „reeducărilor” comandate de şefii evrei ai României şi ai închisorilor comuniste conduse tot de evrei.

2.A patronat, împreună cu conducătorii comunişti evrei veniţi de la Moscova, valuri de prigoană împotriva creştinilor şi a Bisericii Unite cu Roma şi a Bisericii Ortodoxe Române.

Cere iertare Patriarhului Daniel şi Sinodului Bisericii Ortodoxe Române care au hotărât ca să aibă loc slujba de înmormântare a cetăţeanului Mihai I de România, cel care a abdicat de bună voie din funcţia de rege al ţării noastre, la Catedrala Patriarhală din Bucureşti pentru cel care împreună cu Regimul comunist a trimis în închisori şi la Canalul Dunăre-Marea Neagră peste 3.000 de preoţi şi peste 5.000 de călugări şi călugăriţe.

Cere iertare Poporului Român pentru că în perioada 23 august 1944 – 30 decembrie 1947 a colaborat cu comuniștii, în special cei veniți din Uniunea Sovietică, contribuind la: instaurarea diktaturii roșii; jefuirea avuției naționale; genocidul împotriva intelectualilor, mai ales a preoților; sărăcirea populației.

Cere iertare Poporului Român pentru că l-a mințit în legătură cu motivele abdicării sale forțate, respectiv că a fost amenințat de comuniștii evrei cu pistolul pe masă și șantajat cu uciderea a 1.000 de studenți. Adevărul este că evreul Mihai Eitl von Hohenzollern-Sigmaringen a negociat cu comuniștii evrei sovietici și români condițiile abdicării sale, respectiv: să fie lăsat să plece din România cu două trenuri având cel puțin 20 de vagoane pline cu bunuri din patrimoniul național și să primească o rentă viageră de 10.000 dolari U.S.A. pe lună. Comuniștii l-au lăsat să plece din România cu două garnituri de tren, în 11 noiembrie 1947 și 3 ianuarie 1948, plătindu-i și renta viageră promisă.

Cere iertare Poporului Român pentru că i-a ascuns Adevărul privind rolul lui de actor politic care i-a fost impus de stăpânii evrei ai României, cei care au decis, după al II-lea Război Mondial, ca în țara noastră să înceteze monarhia evreiască și să se treacă la diktatura comunistă evreiască, cu principalii actori impuși în distribuție de la Moscova, de Internaționala Comunistă, tot a lor.

Cere iertare Poporului Român pentru următoarele fapte, pe care le-a ascuns pentru a crede goimii că el a fost un model de moralitate:

-În anul 1939 s-a căsătorit la Azuga cu domnişoara Nerissa Bowen-Lyon şi are un băiat care a fost botezat Vasile-Nicolae, cu numele actual Dieter Stanzeleit, cetăţean german.

-În comuna Săvârşin a avut doi băieţi de la două doamne care au lucrat la Palatul regal, copii pe care nu i-a recunoscut.

-După ce la 22 mai 1948 a renunţat la cetăţenia română, la 10 iunie 1948 a făcut numai nunta la Atena cu principesa Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma.

-Mihai I nu a divorţat de soţia sa din anul 1939.

-Mihai I a avut, din 23 mai 1948, cetăţenia elenă. Pentru a se putea căsători cu principesa Anna de Bourbon-Parma, ex-regele Mihai trebuia să obţină consimţământul regelui Greciei care să fie publicat printr-un decret regal. Acest document nu există. Ca urmare, căsătoria dintre fostul rege Mihai (care a abdicat la 30 decembrie 1947) şi principesa Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma este ilegală şi cele cinci fete ale lor sunt considerate ca fiind născute în afara căsătoriei. Ştiind că este nelegală căsătoria fostului rege Mihai cu principesa Anna, la nunta lor au refuzat să participe părinţii şi rudele domnişoarei îmbrăcată în mireasă.

Cere iertare Poporului Român pentru că i-a tulburat Sărbătorile de Crăciun în anul 1990 când în ziua de 25 decembrie a încercat să intre în România având un paşaport danez, dar a fost întors din drum. Atunci, fostul rege Mihai a colaborat la circul mediatic cu scenografii Silviu Brucan, Ion Ilici Marcel Iliescu şi Virgil Măgureanu, toţi de aceeaşi etnie şi din neamul de mincinoşi, numit astfel de Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Cere iertare Poporului Român pe care l-a minţit în anul 1992 când a declarat că nu doreşte nimic din România, vrea doar să locuiască în Grădina Maicii Domnului.

Cere iertare Guvernului Victor Ciorbea care, la 21 februarie 1997, i-a acordat cetăţenia română pentru a putea beneficia de Palatul Elisabeta din Bucureşti pentru camarila sa, dar mai ales pentru a putea pretinde şi să obţină numeroase palate, castele, cabane de vânătoare, zeci de mii de hectare de terenuri agricole şi păduri.

Cere iertare Poporului Român pe care l-a mințit că Guvernul Petru Groza nu i-a permis să se însoare cu evreica străină Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma și de aceea el (la vârsta de 26 de ani) a abdicat de la tron, cel pe care nu a fost niciodată înscăunat, pentru el și urmașii săi. Până și copiii de la grădiniță știu că un bărbat când se hotărâște să se căsătorească nu are nevoie de aprobarea Guvernului.

Cere iertare Poporului Român pentru că i-a ascuns Adevărul că a renunțat la cetățenia română din 22 mai 1948 până în anul 1997.

Cere iertare Poporului Român pentru că, alături de alți trădători de Neam și Țară, a semnat în ziua de 4 iulie 1989, Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 privind anexarea Ardealului la Ungaria.

Cere iertare Poporului Român pentru farsa legată de revenirea sa în țară, începută în anul 1990. Teatrul politic l-a jucat împreună cu marele actor politic, fost comunist (Ion Ilici Marcel Iliescu), cel care în anul 2001 a promulgat Legea nr.406 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român, respectiv: o locuință de protocol gratuită; o idemnizație egală cu 75% din cea a Președintelui României; un autoturism de serviciu și pază de la S.P.P. Cel mai bogat cetățean român, cu o avere estimată la multe miliarde euro, Mihai Eitl von Hohenzollern-Sigmaringen, cu toate că nu a fost niciodată șef al statului român, beneficiază ilegal de prevederile acestei legi, împreună cu toți Președinții pe care i-a avut România începând cu anul 1990, dar care nu au fost șefi ai Statului Român, prin niciun act normativ. Cu toate acestea, un proverb zice că o mână evreiască spală pe alta.

Cere iertare de la instituțiile Statului Român care i-au permis să beneficieze ilegal, împreună cu camarila sa, de Palatul Elisabeta, cu încălcarea Legii nr.406/2001. Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen nu a fost niciodată șef al Statului Român și nu a fost ales Președinte al României! Aşa-zisa Casă Regală ilegală îşi are sediul în Palatul Elisabeta din Bucureşti.

Cere iertare de la acei procurori de la Parchetul General și Direcția Națională Anticorupție (D.N.A.) care nu s-au autosesizat și nu au îndrăznit să cerceteze penal toate retrocedările ilegale de palate, păduri și terenuri agricole de care a beneficiat el și așa-zisa „Casă Regală”. Este cel mai mare jaf înregistrat pe persoană fizică din România!

Cere iertare de la acei ziariști care au fost dresați să mintă cu tupeu despre: regele Mihai; regina Ana a României; principesele Margareta, Elena, Irina, Sofia și Maria; altețele lor regale; principesa moștenitoare a României; custodele coroanei; principele Radu al României.

Cere iertare Poporului Român pentru că i-a ascuns următoarele Adevăruri: când s-a căsătorit în Grecia, la 10 iunie 1948 el nu a fost rege al României, ci un tânăr care a renunțat la cetățenia română; soția sa nu a fost niciodată regină a României, în perioada 1948-2016; fiicele sale nu s-au născut într-o familie regală și nu sunt principese ale Republicii România; ginerii săi nu sunt principi ai României.

Cere iertare Poporului Român pentru că nu a reuşit să o înveţe şi să vorbească în Limba Română pe partenera sa de viaţă, Anna de Borboun-Parma la care mincinoşii ştiinţifici oficiali i-au zis regina Anna a României.

Cere iertare Poporului Român pentru că pe patru dintre cele cinci fete ale sale nu le-a învăţat Limba Română, dar ele acceptă să fie alintate cu titlul de principese ale României, fără ca să fie născute în familia regală.

Cere iertare de la toti românii din Ţara-Mamă şi de pretutindeni cărora le-a ascuns Adevărul că străbunicul său Karol Eitel Friedrich-Zephirnus Ludwig von Hohenzollern Sigmaringen, fostul rege Carol I a scris în testamentul său că lasă moştenire Poporului Român atât Castelul Peleş, cât şi celelalte castele, conace şi cabane de care s-a bucurat în perioada 1866-1914, când a fost impus ca domnitor şi, apoi, primul rege evreu al României.

Cere iertare de la Poporul Român pentru că împreună cu: străbunicul său Karol Eitel Friedrich-Zephirnus Ludwig von Hohenzollern Sigmaringen, bunicul său Ferdinand-Victor-Albert Minrad von Hohenzollern-Sigmaringen şi tatăl său Carol Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, cu toţii au fost Preşedinţi de onoare ai Academiei Române unde au patronat acţiunile şi operele mincinoşilor ştiinţifici oficiali (majoritatea evrei) care: au falsificat Istoria Poporului Primordial al Geţilor şi au susţinut teza falsă că Poporul Român se trage din romanii cei vechi; au falsificat Istoria Limbii şi Scrierii Primordiale a Geţilor (cu o vechime de peste 6.000 î.Hr.) şi au susţinut teza falsă şi absurdă că Limba Română este o limbă latină care a provenit de la denumirea provinciei Latium, care nu a existat în timpul Daciei traiane (106-258 d.Hr.), provincie a Imperiului Roman care a cuprins doar 14-17% din teritoriul Geţiei Edenice, a Sfintei Geţii, Ţara Primordială pe Pământ; au falsificat toate Dicţionarele Explicative ale Limbii Române şi au atribuit o origine falsă latină la cuvintele moştenite din Limba Getă, mai vechi cu peste 5.000 de ani decât cele din limba latină cultă apărută în perioada anilor 300-400 d.Hr.

Cere iertare Casei Regale a Marii Britanii care după ce a aflat Adevărul în legătură cu fiicele sale născute în afara căsătoriei a decis să şteargă din lista de invitaţi la nunta de platină a Reginei Elisabeta a II-a pe Margareta şi Radu Duda care nu s-au născut în nicio familie regală.

Cere iertare de la toate Casele Regale din Europa care au hotărât să nu participe cu reprezentanţi de prim rang la înmormântarea sa din 16 decembrie 2017, după ce au aflat Adevărul despre aşa-zisa familie regală din România, despre faptele şi actele de trădare de Neam şi Ţară ale fostului rege Mihai I, precum şi despre contribuţia sa decisivă la instaurarea comunismului în ţara noastră de către un erou al Uniunii Sovietice.

Cere iertare Poporului Român care suportă funeralii naţionale pentru cetăţeanul internaţional Mihai I la care înmormântarea va fi în nocturnă, ca la un meci de fotbal, dar fără public, fără spectatori şi fără presă.

Cere iertare Armatei Române pe care a trădat-o la 23 august 1944 şi a predat la U.R.S.S. aproape 200.000 de soldaţi şi ofiţeri români, cu tot armamentul din dotare, cu depozitele de muniţie şi de alimente.

Fostul rege Mihai I îşi cere iertare de la ministrul Apărării Naţionale care a hotărât să trimită un avion militar care să aducă din Elveţia sicriul celui mai mare trădător al Armatei Române, cel care după 23 august 1944 a trimis în închisori şi la Canal pe toţi generalii şi aproape toţi coloneii Oştirii Române. Ministrul Mihai Fifor nu a aflat că aşa-zisa Casă Regală a adus, în august 2016, din Elveţia sicriul Annei de Bourbon-Parma, „regina României”, cu un avion de linie, printre bagaje.

Cere iertare Guvernului României care a hotărât trei zile de doliu naţional – în 14, 15 şi 16 decembrie 2017 – împotriva Adevărului şi faptelor răposatului Mihai I de trădare de Neam şi Ţară, pentru cel care a patronat instaurarea dictaturii comuniste în România, pentru un erou al Uniunii Sovietice, pentru cel care a condus dictatura regală în perioada 23 august 1944-20 decembrie 1947, pentru cel care a luptat împotriva Bisericii şi a slujitorilor ei, pentru cel care a abdicat de bună voie – pentru el şi urmaşii săi – de la tronul României, pentru cel care a blocat semnarea armistiţiului cu Puterile Aliate (U.R.S.S., S.U.A. şi Anglia) şi a acceptat capitularea necondiţionată a ţării noastre, pentru cel care a semnat (în 4 iulie 1989) Declaraţia de la Budapesta privind anexarea Ardealului la Ungaria, pentru cel care nu a fost rege al României pentru că nu a depus jurământul prevăzut de Constituţie.

Cere iertare Poporului Român pentru circul regal care a început în legătură cu înfiinţarea ilegală a Casei Regale a României, dar mai ales pe seama împărţirii la moştenitori a unei uriaşe averi ce întrece, ca valoare, suma de un miliard de euro.

Cere iertare Poporului Român care a fost terorizat, prin mass-media, cu adevăruri parţiale (minciuni) despre regele Mihai, regina Anna, principesa moştenitoare, custodele coroanei, familia regală, casă regală, alteţele lor regale etc.

Cere iertare Poporului Român pentru faptul că după abdicarea sa, la 30 decembrie 1947, în anul 1949 s-a născut în afara căsătoriei fiica sa Margareta care se autointitulează regină a României, cu sfidarea Constituţiei. Cetăţena Margareta Duda l-a numit ilegal pe soţul ei, Radu Duda, şef al Casei Regale inexistente în Republica România şi contrar textului din propunerea legislativă semnată de domnii Liviu-Nicolae Dragnea şi Călin-Constantin – Anton Popescu Tăriceanu, aflată în dezbatere în Senat şi în atenţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru un concurs de infracţiuni vizând alocarea anuală din Bugetul de Stat a sumei de 25 milioane euro pentru Margareta şi Radu Duda.

Cere iertare Poporului Român care nu ştie dacă fiica sa Margareta are sau nu cetăţenia română. Abia în luna iunie 2017 doamna Margareta Duda a obţinut cetăţenia elveţiană. Surorile ei nu au cetăţenia română, dar mincinoşii ştiinţifici oficiali le zic că sunt principese ale României, fără ca acestea să ştie Limba Română, limba oficială a ţării noastre. Doamna Margareta Duda nu s-a lăudat niciodată că ar avea cetăţenia română.

Cere iertare Poporului Român pentru batjocora şi umilinţa la care l-a supus fiica sa, Margareta Duda, prin programul făcut pentru actorii politici din România şi Republica Moldova, precum şi pentru îndoliaţii monarhişti.

Cere iertare de la senatorii și deputații prezenți în Parlamentul României în anul 2011, când Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen a împlinit 90 de ani și le-a ținut un discurs, dintre care niciunul nu a îndrăznit să-l întrebe când a depus jurământul ca rege al României și în ce perioadă a fost rege. Niciun parlamentar nu i-a solicitat o fotografie de la încoronarea lui Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen, care n-a avut loc niciodată.

Cere iertare de la toți evreii români ajunși, în perioada 1990-2017 de democrație capitalistă controlată, în funcțiile de Președinți și prim-miniștri ai României, Președinți și vice-președinți ai Senatului și Camerei Deputaților, miniștri și parlamentari care au asigurat o majoritate parlamentară confortabilă de 60-75%, în toate legislaturile, fiind plasați în toate partidele politice, pe care crede că nu i-a dezamăgit, dimpotrivă consideră că au contribuit împreună la dezastrul economico-social programat în România și la Holocaustul împotriva Poporului Român, Adevăratul Popor Ales de Dumnezeu.

Cere iertare Poporului Român, precum şi Preşedinţilor României şi Republicii Moldova, Preşedintilor Parlamentelor celor două ţări, premierilor celor două state române, ierarhilor Bisericilor Româneşti, pentru care o cetăţeană străină – Margareta Duda – , străină de Neam şi Ţară, le-a făcut un program tragic-comic de înmormântare pentru fostul şef al dictaturii regale (din perioada 6 septembrie 1940 – 30 decembrie 1947), cel care a adus comunismul în România şi a predat pe conducătorii Armatei Române şi ai Bisericii Ortodoxe Române şi Bisericii Greco-Catolice în mâinile unor atei, duşmani ai Poporului Român, ai Limbii Române şi ai Creştinismului.

Dumnezeu să-i ierte numeroasele păcate!

Cluj-Napoca, 7 decembrie 2017
Dr. Gheorghe Funar

VEZI SI: Regina mamă Elena și impostura de la Yad Vashem

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.