Idiotul ANULUI 2014

RAMONA MANESCU - PRELUARE MANDAT - TRANSPORTURI

Locul 1: Victor Ponta. Ai pe mână tot bugetul României și nu te jenezi să-l folosești în scop electoral. Ai la buci buzele gurnaliștilor unui pușcăriaș și nu faci economie la a te apleca cu spatele la ele. Ai la buci televiziunea unui viitor pușcăriaș, făcută special pentru tine, și tot nu ți se pare că ești penibil. Iar la final, ce să vezi? Te bate Partidul Facebook. Și încă nu ești idiotul anului. Nu, idiotul anului devii abia după ce te încăpățânezi să rămâi premier, deși poporul s-a șters cu tine la cur. Nah, ce dracu’ să faci altceva? Să te întorci în Gare du Nord și să iei viața de la capăt la vârsta când începe să țină prostata la săriturile la coș? Lasă, mai bine ești idiotul anului și te minți că ești tânăr, că îți poți reveni. Te ajută Ghiță și Gâdea să te reinventezi, sigur, doar s-a văzut la alegeri că poporul de-abia așteaptă să fie condus de o gașcă de mâncători de căcat, nu trebuie decât să mai ai niște răbdare.

Citiți și:  Adevărul despre gestul lui Klaus Iohannis în SCANDALUL MOMENTULUI: Lucrurile evoluează spectaculos

iohannis-la-antena3

Locul 2: Mihai Gâdea. E ceva să crezi în fiecare zi că România va face de dimineață tot ce ai spus tu de cu seară. Iar România celor de peste 60 de ani, care se uită la tine, să nu mai aibă răbdare până de dimineață și să fugă la budă chiar în timpul emisiunii tale. Nu-i de colo să te dai ani la rând cea mai influentă voce de pe micile ecrane și să te umilească oamenii simpli de pe Facebook, în 2-3 zile. Și e superb să câștige alegerile scaunul ăla gol de care tu, cel mai urmărit tocșou afiliat CNN, nu mai știai cum să îți bați joc. Trebuie să fii destul de idiot ca să ți se întâmple toate astea.

Citiți și:  Amenințare directă pentru Klaus Iohannis. Anunt SOC

Locul 3: Victor Ponta. Pentru tot ce n-am avut chef să amintesc mai sus.

Sursa: KMKZ

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Scursura firea nu pupa niciun loc?! ca stim ce ii place sa pupe….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.