Iata programul hypermarketurilor, supermarketurilor și mall-urilor in data de 30 noiembrie și 1 decembrie

Programul de functionare la hypermarketuri, supermarketuri și mall-uri de 30 noiembrie și 1 decembrie 2017.

Deși zilele de Sfântul Andrei și 1 decembrie, Ziua Națională a României, sunt zile libere nelucrătoare, hypermarketurile, supermarketurile, mall-urile și centrele comerciale vor funcționa după program normal.

Hypermarketurile Carrefour, Kaufland, Auchan, Metro, Cora, supermarketurile Penny, LIDL, Profi sau Mega Image vor fi deschise în aceste două zile și pe tot parcursul minivacanței de 4 zile de la sfârșit de noiembrie/început de decembrie.

De asemenea și cele mai importante mall-uri, precum Sun Plaza, Afi Palace, Băneasa Mall, Park Lake, București Mall, Promenada, Veranda și alte astfel de centre comerciale vor avea program de lucru cu clienții, astfel că se pot face cumpărături în aceste zile.

Mai mult decât atât și metroul bucureștean are un orar special în această perioadă, deci sunt noi vești bune pentru locuitorii Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Metrorex, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naționale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice Sărbătorilor de Iarnă dar și să meargă să admire decorațiunile care înfrumusețează capitala în această perioadă.

Metrorex va introduce trenuri suplimentare. Astfel, în funcție de fluxul de călători, intervalul de succedare a trenurilor se poate modifica”, transmite Metrorex.

30 noiembrie, ziua în care se celebrează Sfântul Andrei, ocrotitorul României, dar și 1 decembrie, Ziua Națională a României, sunt zile libere nelucrătoare. Întrucât anul acesta aceste două zile pică joi și vineri, alături de 3 și 4 decembrie (sâmbătă și duminică), foarte mulți români beneficiază de o mini-vacanță. – Sursa: huff.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu