Iata MOTIVUL HALUCINANT pentru care POLITISTA CRIMINALA DIN TG. JIU SI-A IMPUSCAT BEBELUSUL SI MAMA

O poliţistă din localitatea Băleşti, judeţul Gorj, şi-a împuşcat mortal mama cu arma soţului său, poliţist şi el, şi-a rănit copilul în vârstă de şase luni, apoi s-a sinucis. Descoperirea a fost făcută de soţul femeii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, Andrei Lazăr, a declarat pentru News.ro că poliţiştii fac duminică seara cercetări la faţa locului, la locuinţa familiei din Băleşti, judeţul Gorj. „Evenimentele sunt în desfăşurare. O femeie a folosit arma soţului care este poliţist, şi-a ucis mama şi apoi s-a sinucis. Copilul are şi el leziuni destul de grave şi a fost transferat la spital, la Târgu-Jiu. În tot acest timp, soţul femeii a fost plecat la cumpărături“, a declarat Andrei Lazăr.

Vezi si: Primele imagini de la locul crimei unde o POLITISTA SI-A IMPUSCAT BEBELUSUL SI MAMA

Criminala a folosit arma soţului său. Ea ar fi suferit o depresie severă după naşterea copilului. De altfel, surse locale susţin că soţul femeii e cel care a descoperit tragedia şi a anunţat poliţia.

Citeste si: SOC SI GROAZA IN POLITIE: O poliţistă și-a împușcat mama și băieţelul de 6 luni și apoi s-a sinucis. Femeia a folosit arma soţului, care este tot poliţist

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile