Iata cine ŢINTEŞTE la ŞEFIA DNA! Cine este „Giani”

Gheorghe Stan, adjunctul Inspecţiei Judiciare candidează la şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie. Candidatura a provocat însă nemulţumiri în rândul unor procurori. La concurs s-a înscris şi şefa interimară a Secţiei, procuroarea Florena Esther Sterschi.

Procurorul Gheorghe Stan, inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie. La concurs, s-a înscris şi procuroarea Florena Esther Sterschi, cea care ocupă în prezent funcţia de procuror-şef interimar al acestei Sectii. Informatia privitoare la Gheorge Stan nu ar fi pe placul multor reprezentaţi ai Statului paralel, scrie luju.ro

Procurorul Gheorghe Stan, zis şi „Giani”, aflat la al doilea mandat în fruntea Inspecţiei Judiciare, a criticat anumite decizii ale şrocurorilor din DNA, precum Kovesi, Uncheşelu, Bulancea, ceea ce i-a atras antipatia.

Citiți și:  Sa ne intoarcem la practicile sanatoase: catuse, arestari televizate

Decizia lui Gheorghe Stan de a-şi depune candidatura pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie ar fi contestată şi de unii reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii. Motivul se pare că are legatura cu un vechi membru CSM, membru care la rândul său ar fi nemulţumit de decizia lui Stan de a candida pentru şefia Secţiei.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile