Iata cine este autorul atacului in cazul celor doi afro-americani INJUNGHIATI pe o terasa din Braila

Interlopul ‘Dasaev’ din Brăila, principalul suspect în cazul afro-americanilor înjunghiaţi pe terasă

Interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca ‘Dasaev’, este principalul suspect în cazul celor doi afro-americani înjunghiați pe terasa ‘Music Pub’ din Grădina Mare din Brăila.

Potrivit unor surse judiciare, citate de jurnaliștii debraila.ro, identitatea temutului interlop, dar și a complicilor săi, care l-au ajutat să îi snopească în bătaie și să îi înjunghie pe cei doi sportivi afro-americani, a fost stabilită.

Interlopul ‘Dasaev’ a devenit cunoscut în Brăila în anii 90′ pentru fapte extrem de violente. Între timp, el a plecat în străinătate, acolo unde s-a ocupa de traficul de persoane.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

În Spania, interlopul a fost condamnat pentru proxenetism și viol și a ispășit ani grei de închisoare.

În urmă cu patru ani, Daniel Gabriel Husein a fost eliberat din închisoare și s-a întors la Brăila, acolo unde și-a reluat vechile activități.

Sportivi afro-americani, înjunghiaţi pe o terasă din Brăila

Darrel Bowie si Joseph McClain, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, se aflau pe terasa ‘Music Pub’, situată în Grădina Mare din Brăila, atunci când au fost atacați de mai mulți interlopi.

Cei doi baschetbaliști au venit la Brăila, în urmă cu mai puțin de o lună, acolo unde au semnat un contract cu clubul ‘Cuza Sport’.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Seara trecută, cei doi afro-americani au fost bătuți cu sălbăticie și înjunghiați de mai multe ori, sub privirile îngrozite a zeci de oameni.

Ei au fost transportați în stare gravă la Spitalul Județean Brăila. Unul dintre ei are mai multe plăgi înjunghiate, iar altul are un plămân perforat.

Medicii i-au operat și îi țin sub observație, iar dacă starea lor se va agrava, vor fi transferați la Spitalul Floreasca din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Seamana cu indivizii care-l insoteau pe Dragnea si Cap de Guma la Tribunal.

  2. Seamana cu indivizii care-l insoteau pe Dragnea si Cap de Guma la Tribunal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.