“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Iata ce a scris în biletul de adio judecătoarea care a încercat să se sinucidă

jud

Judecătoarea Gabriela Iordache, fostă preşedintă a Judecătoriei Piteşti, a fost adusă în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, intubată şi ventilată mecanic după ce a înghiţit clor şi detartrant în dimineaţa zilei de duminică, 18 martie.

Surse medicale au declarat spre orele serii de duminică, 18 martie, că prognosticul în privinţa judecătoarei Iordache este în continuare rezervat.

Misterul tentativei de suicid este cu atât mai mare cu cât magistratul nu avea niciun fel de probleme în familie, după cum ne-au confirmat surse judiciare.

Nici în biletul de adio lăsat în casa de la Ştefăneşti, judeţul Argeş, judecătoarea nu invoca vreun motiv al gestului său, ci pur şi simplu a scris că îşi cere scuze pentru gestul său şi că are încredere că soţul său va avea grijă cum se cuvine de cei doi copii. Gabriela Iordache a fost găsită de soţul ei, în jurul orei 5.00 dimineaţă, iar bărbatul a sunat la 112. La sosirea poliţiştilor, femeia, care pierduse mult sânge, era semiconştientă.

Gabriela Iordache, judecător la Secţia Penală a Judecătoriei Piteşti, are 45 de ani şi esre unul dintre cei mai apreciaţi magistraţi din Argeş.

Conform ultimei declaraţii de avere, din iulie 2017, judecătoarea Gabriela Iordache a avut în 2016 un venit de 208.330 lei, iar soţul său, executorul judecătoresc Ion Iordache, a câştigat 561.622 lei. Gabriela Iordache are un cont de 93.000 lei la BRD, iar împreună cu soţul său deţine patru terenuri în oraşul Ştefăneşti, o casă bătrânească şi o casă de 240 mp tot în Ştefăneşti, 3 apartamente, dintre care două în Constanţa, precum şi trei maşini, un Suzuki Grand Vitara, un Audi A6 şi o Toyota Land Cruiser.

Gabriela Iordache a fost preşedintele Judecătoriei Piteşti între 20 martie şi 1 septembrie 2014, anterior deţinând funcţia de vicepreşedinte.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.