Iata care sunt cele 10 principii ale Nationalistilor

I. FII CINSTIT. Un National – Socialist lupta pentru adevar. Necinstea este caracteristica dusmanului. National – Socialismul reprezinta adevarul in cea mai pura forma a sa.

II. CREZI IN DUMNEZEU SI IN TINE. Zeul Destinului ii supune la munci grele doar pe cei mai puternici muritori, munci care i-ar distruge pe cei mai putin tari. Dumnezeu doreste doar ca cei mai puternici sa se achite de aceasta misiune: sa perfectioneze omenirea. Daruieste-te neconditionat Destinului si Dumnezeu te va apara in lupta ta. Dumnezeu ii ajuta doar pe acei care se ajuta singuri. Vom pierde lupta doar daca vom lasa garda jos din cauza slabiciunii si a lasitatii noastre. Exista doar o singura rusine: aceea de a ne supune dusmanilor rasei noastre.

III. FII CREDINCIOS RASEI TALE. Nu trebuie sa permiti nimanui sa distruga ceea ce Natura a creat prin mii de ani de evolutie rasiala. Scopul tau suprem in viata este sa predai mai departe mostenirea genetica si sa ajungem astfel catre o omenire mai puternica, mai buna, mai frumoasa. Puritatea si intarirea rasei Albe este cerinta primordiala pentru o evolutie viitoare.

IV. LUPTA PENTRU RASA TA. Lupta pentru idealurile sfinte ale National – Socialismului, inima marii tale rase. Doar prin aceasta lupta iti poti dovedi valoarea ca barbat sau ca femeie. Doar in aceasta lupta iti poti arata curajul, dedicarea si nobilul sacrificiu de sine. Lupta pentru supravietuire a ridicat Omul dintre maimutele din trecutul indepartat, pana la inaltimea culturii Albilor. Lupta noastra va produce elita revolutionara care va duce idealul National – Socialist catre victorie.

V. ESTI UN INDIVID SUPERIOR. Vei fi depasit numeric in lupta ta, pentru ca cei mai buni vor fi intotdeauna o minoritate. Deciziile care au scris istoria nu au fost luate de mase de oameni fara forma, ci de catre minoritatile active si dedicate luptei lor. Tu esti in acelasi timp slujitorul si purtatorul de cuvant al rasei tale. Fa tot posibilul sa dai un exemplu din persoana si din viata ta care sa merite sa fie urmat.

VI. IUBESTE-TI FRATII SI SURORILE. Tu datorezi existenta familiei tale rasiale; fa in asa fel incat dragostea ta pentru ei sa fie principala ta pasiune in viata. Sa nu-ti fie frica de cei nedezvoltati, cei inferiori ca rasa si sa nu-i persecuti. Tu le esti superior dar nu esti stapanul lor. Cand va veni vremea sa te lupti cu ei, nu-ti pierde vremea cu ura neproductiva. Detaseaza-te, elibereaza-ti sufletul si distruge-i complet, metodic, clinic, ca intr-o operatie chirurgicala. Nimic nu este mai inutil decat sa-ti pierzi vremea urand pe cei inferiori; te distrage de la iubirea semenilor tai.

VII. AJUTA-TI FRATII SI SURORILE. Toti Albii iti sunt frati si surori, desi nu toti sunt egali in curaj si inteligenta. Este datoria ta sa-i informezi, sa-i indrumi, sa le umpli inimile de curaj. Unii dintre semenii tai au fost uratiti si prost condusi de raul Jidanesc care le corupe sufletele. Nu trebuie sa-i urasti pentru asta, trebuie doar sa te lupti sa-i aduci inapoi in sanul familiei rasiale.

VIII. RESPINGE DECADEREA. Decaderea este tot ceea ce te atrage in partea opusa dezvoltarii spirituale si fizice a rasei Albe. Trebuie sa iti mentii puritatea rasiala si spirituala deasupra vietii tale, sa nu te asociezi cu nimic ce este decadent sau care da vietii tale un aspect decadent. Toate aspectele vietii trebuie sa fie judecate in raport cu supravietuirea si imbunatatirea rasei tale; tot ceea ce se opune acestei stari de fapt trebuie smuls din radacini si distrus.

IX. CEI MAI BUNI TREBUIE SA CONDUCA. Toate marile realizari pe pamant sunt produsul conducerii luminate, politice, stiintifice sau artistice. Comunitatea de rasa poate castiga putere doar aplicand principiul conducerii si punand in fata barbatii si femeile care si-au demonstrat abilitatile superioare, dedicatie si tenacitate in lupta rasiala. Democratia este o boala care duce inevitabil la haos si prabusirea societatii; din democratie se desprind cei mai cruzi dintre tirani.

X. NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL. Unde exista vointa, exista intotdeauna o cale. Totul se prabuseste in fata omului cu vointa. Suferinta si sacrificiul sunt necesare; ne vor intari pentru lupta decisiva din istoria omenirii. Victoria va veni doar pentru cei mai credinciosi, cei mai curajosi si cei mai buni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.