IAR SE PROMOVEAZA MIZERIA: Concert afro-gypsy, la prima ediție a Sărbătorii Muzicii de la Buzău

Fusta... ce mai.. el si "Femeia cu Barba" de la Eurovision...
Fusta… ce mai.. el si „Femeia cu Barba” de la Eurovision…

La invitatia Centrului (multi) Cultrual Francofon, in Buzau, va concerta trupa Wanlov din Franta care îmbină stiluri muzicale diferite, începând cu rap, reggae, gypsy și până la ritmuri africane. Solistul este cunoscut ca fiind si homosexual.

Observam ca sunt promovate toate non-valorile cu scopul de a spala creierul. Cei de la Centrul Francofon spun ca multiculturalismul este bun pentru societate si trebuie sa fim toleranti, insa  aceasta actiune a lor are ca scop ascuns pierderea identitatii nationale a tineretului.

Stirea continua… de pe un ziar local :

Evenimentul va avea loc, la Cafeneaua Artiștilor, de la ora 19.00, și se va derula în cadrul Sărbătorii Muzicii, manifestare organizată pentru prima dată la Buzău. ( Cafenea patronata de Cazma, pe numele sau real – Sorin Cristea , membru al Clubului Masonic Rotary Buzau)

Citiți și:  Un nou atac la familia tradițională

„Wanlov a introdus cu succes în lumea muzicii sensibilitatea afro-gypsy. Cântărețul este născut în România din mama tigancă și tată ghanez.  Întâlnim în muzica sa manifestările celor două culturi pe care le-a cunoscut și le-a trăit. Wanlov & the Afro-Gypsy Band a primit în 2013  premiul Mondomix la Festivalul Babel Med din Marsilia. Turneul Wanlov este organizat, la nivel național, de către Institutul Francez din România și Organizația Internațională a Francofoniei, iar la nivel local, de Centrul Cultural Francofon și partenerii săi. Concertul  va avea loc în 5 orașe din România între 15 și 25 iunie după cum urmează – Buzău, Ploiești, București, Cluj și Constanța”, a declarat Monalisa Pleșea, reprezentantul Centrului Cultural Francofon Buzău.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

În deschiderea concertului din Cafeneaua Artiștilor, din această seară, vor cânta liceeni buzoieni care au participat la Francochanson. Concertul va fi cu intrare liberă cand este promovat multiculturalismul. In cazul trupelor romanesti se percepe taxa de intrare.

CITESTE SI: JOS MASCA!

Articol de M.T.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile