IAR NE FAC DE RAS! Șapte TIGANI din Romania au RAPIT si VIOLAT o fată în Marea Britanie timp de patru ore în care au filmat totul

La acest viol a luat parte și un minor cu cetățenie română de doar 13 ani!

sapte-romani-au-violat-o-fata_389859

Drama tinerei de 20 de ani violată de cei șapte tigani din Romania într-o casă din Southampton, districtul Hampshire, pe data de 16 Ianuarie nu s-a încheiat. Cei șapte bărbați de etnie tiganeasca din România, printre care se afla și un minor de 13 ani, au supus-o pe tânăra luată cu forța de pe stradă, unor perversiuni sexuale greu de imaginat. Potrivit publicației engleze The Mirror, tânăra a reușit după orele de coșmar să sune la poliție.

Din primele cercetări rezultă că tânăra ar fi fost în acea zonă în vizită la niște prieteni însă ulterior aceasta l-ar fi întâlnit pe Mihăiță Palie în vârstă de 33 de ani, cu care ar fi mers la locuința acestuia. Ajunsă în casa tiganului, tânăra a fost violată de șase bărbați (tot tigani) și un minor (puradel) de doar 13 ani. Tiganii au violat-o pe tânăra de 20 de ani ore în șir filmând totul cu un telefon mobil. La câteva ore după producere incidentului, fata a reușit să sune la poliție și să îi reclame pe cei șapte tigani din Romania. După câteva ore de căutări, poliția din Marea Britanie i-a prins pe violatori și i-au dus la sediu pentru audieri.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

TIGANII RAMAN TIGANI. EI NU RECUNOSC: Cu vârstele cuprinse între 13 și 41 de ani, cei șapte violatori tigani neagă toate acuzațiile aduse de tânăra în cauză și spun că ei nu se fac vinovați de viol așa cum declară fata. Agresorii au negat toate cele spuse de tânăra în vârstă de 20 de ani, care susține că a fost supusă unor perversiuni sexuale timp de patru ore.

Pe lângă acuzațiile de viol care li se aduc, Mihăiță Palie este acuzat și de răpirea tinerei. Aceasta a declarat că de fapt tiganul a răpit-o și a dus-o la el în locuință unde mai erau încă șase bărbați și un minor.
Procesul încă nu s-a încheiat pentru bestiile care au violat tânăra, aceștia neagă acuzațiile care li se aduc de către victimă. Tiganii susțin că sunt nevinovați și că lucrurile nu s-au desfășurat așa cum a declarat tânăra organelor de poliție.
Probele biologice contrazic spusele violatorilor tigani pe care îi așteaptă ani grei de închisoare pentru aceasta faptă teribilă.
Încă nu se știe dacă și minorul de 13 ani va răspunde penal pentru fapta sa.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu
VEZI SI: 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

6 comentarii

  1. Scurt : inchisoare pe viata !

  2. Ala mic nu trebuis inchis, saracul, doar spanzurat!

  3. sau expatrierea in Arabia Saudita , acolo unde se taie capul pentru nelegiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.