Ianis Hagi, făcut praf de Radu Banciu: “Cum să compari gloaba asta cu Zidane?”

Radu Banciu l-a distrus, pur și simplu, pe Ianis Hagi, fotbalistul echipei naționale și al lui Glasgow Rangers. Jurnalistul de la Look Sport nu l-a uitat nici pe Gheorghe Hagi, jignindu-l fără nicio jenă pe “Rege”.

Ianis Hagi trece printr-o perioadă mai slabă a carierei, iar ultimele evoluții la reprezentativa României, dar și la echipa de club au fost dezastruoase. Tânărul fotbalist nu a fost, însă, criticat prea aspru de presă, în principal din respect pentru tatăl său.

Radu Banciu, însă, nu a mai suportat și a dat de pământ cu Ianis, dar și cu tatăl acestuia, Gheorghe Hagi. “În materie de ridicol sunt două capitole de deschis în perioada asta: candidaţii Moldovei pentru Eurovision şi discuţiile pe teritoriul României despre Ianis Hagi. În fiecare caz, nimeni nu-şi dă seama de ridicol. Noi vorbim despre Ianis Hagi ascultându-l de obicei pe tac’su.

Cum să compari gloaba asta cu Zidane? Taică-su, din lipsa proprietăţii termenilor, fiindcă Hagi n-are nicio legătură cu exprimarea… e ca şi cum ai pune un rus să vorbească în daneza veche, spune de Zidane, dar Ianis Hagi, dacă era coleg de şcoală cu mine, primea interdicţie la sport. Ianis era printre ochelariştii ăia care îşi mâncau sandvişul cu pateu”, a spus Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Ianis Hagi: “E ca o băbuță care se uită la televizor”
Jurnalistul de la Look Sport susține că Ianis Hagi și-a gresit meseria. “El nici n-ar trebui lăsat să facă sport. La noi se vorbeşte despre care e poziţia lui convenabilă, câte dă după ce intră, cu cine se înţelege mai bine, dar el e ca o băbuţă care se uită la televizor. Nu e jucător de fotbal. Şi-a greşit meseria. În loc să îl trimită la faianţă, taică-su la trimis la fotbal!”, a mai spus Radu Banciu.

Gică Hagi despre Ianis: “Se asemănă cu Zidane”
Recent, Gheorghe Hagi a dat un interviu pentru o publicație din Austria, ocazie cu care a vorbit despre fiul său, Ianis. “Regele” a făcut o comparație inedită între mijlocașul lui Glasgow Rangers și Zinedine Zidane, fostul fotbalist al lui Real Madrid, acum antrenor.

“Spre deosebire de mine, Ianis poate juca la fel de bine cu ambele picioare, este mai slab și mai înalt decât mine. Stilul său de joc tinde să fie asemănător cu al lui Zinedine Zidane mai degrabă decât cu al lui Gheorghe Hagi. Pot trăi cu asta”, a spus Gheorghe Hagi.

Gandul.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu