Iadul dintr-un mare spital din Capitala. Adevărul începe să iasă la iveală

Mai mulți pacienți internați la spitalul „Matei Balș” din Capitală reclamă faptul că aici se petrec lucruri incredibile.

Este și cazul unei femei, în vârstă de 90 de ani, care a fost internată după ce a fost confirmată cu COVID-19.

Unii bolnavi care au văzut ce se întâmplă au avut curajul să vorbească
Bătrâna a avut parte de rele tratamente din partea personalului. Martorii spun că femeia a fost legată de pat de către asistente și nimeni nu a mai schimbat-o de pamperși de mai mult timp. Femeia fusese dată uitării pe patul de spital unde era plină de fecale, cât despre tratament acesta lipsește cu desăvârșire. Bătrâna este internată de trei zile în spital și nimeni nu o bagă în seamă.

O persoană care a filmat totul a pus imaginile pe Internet, iar reacțiile oamenilor au apărut imediat.„

„Bună seara, suntem în spitalul Matei Balş, aici este pustiu iar o doamnă de 92 de ani a mers la toaletă şi a murdărit peste tot de excremente. Nimeni nu vine să o cureţe de jumătate de oră.

Noi nu avem cum să mergem la baie, ne-a lăsat aici ale nimănui. Am să ies şi pe hol să vă arăt ce este aici, dezastru social.

Rahat, foarte mare mizerie. Uitaţi cum sunt trataţi oamenii. Cearşafurile aruncate la coşurile de gunoi.

Nimeni nu vine să se intereseze de absolut nimic. Am strigat de o oră să se cureţe baia şi nimeni nu vine. Am să trimit filmuleţul la televiziuni şi la ministrul Sănătăţii.

Uitaţi, toate pline de rahat, nu am cum să ajung la baie. Sunt transpirată că am venit bolnavă aici.

Nu pot să respir fără oxigen şi nimeni nu vine să facă nimic. Uitaţi, vă rog frumos, rahat pe clanţă. Uitaţi pe clanţă rahat.

Nu pot să intru la baie. Nimeni nu vine să cureţe femeia murdară.

Pe jos, peste tot. Ca să vedeţi cum arata holurile. Pe nimeni nu îi interesează. Cerem ajutor aici. Vă rog frumos să faceţi ceva!”, este strigătul disperat al unei femei internate.

Pe cine supără adevărul?
După ce a filmat iadul de la spitalul Matei Balș, femeia care a avut acest curaj de a arăta crunta realitate, a fost amenințată de personalul medical.

„FILM ȘOCANT despre ce spune o doamnă aflată, în acest moment, în spital, la Balş! Clipul a fost făcut acum circa două ore! SHARE masiv să vadă toată lumea atenția de care se bucură pacienții Covid și cum sunt “rezolvate” problemele cu care se confruntă!

Doamna cu pricină a stat în spital aproape trei zile fără niciun tratament, deși se simțea groaznic, aproape că nu mai putea vorbi și respiră! Aceasta doar pentru că nu îi venea rezultatul testului Covid!

Când m-a anunțat soțul ei și am început discuțiile în presă, brusc au apărut și asistentele și au început investigațiile!

Au avertizat-o și că nu e normal să se ducă la televizor și să spună ce e prin spital! Întâi au stabilit că are pneumonie, așa că i-au dat niște… paracetamol! Ulterior a venit testul Covid, după vreo 5 zile și au scos-o “pozitivă”!

După alte câteva zile, de această dată cu tratament și cu butelie de oxigen, pacienta se simte ceva mai bine, în schimb condițiile în care stă sunt sugestive pentru atenția de care se bucură pacienții bolnavi de Covid!

Doctorii și asistentele pot să nu treacă pe acolo aproape toată ziua!!!

În rezervă sta cu o gravidă în 8 luni și cu o bătrânica de 92 de ani, pe care asistentele o leagă de pat! Bătrânica se dezleagă, merge la wc și apoi… vedeţi în film!

În rest e liniște! Medici eroi, lume multă la ATI, “criza de paturi”! Păi dacă îi trataţi așa, mai nene, pe bieții oameni, nu mă mai mir de ce e “ocupat” ATI! Nu mă mir nici de ce cresc cifrele!!

Dar știți de ce mă mir??? Cum se face că aproape a dispărut gripa sezoniera, dar toate cifrele au reapărut la Covid!

Nu cumva testele nu fac diferența între gripa sezoniera, diferite alte Infecții respiratorii, probleme pulmonare și Covid? Pun și eu o întrebare! Ca ceva este!!! Dar ce?”, au fost declarațiile celor care au postat filmarea, potrivit cancan.ro

Evz.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu