IADUL DIN WUHAN. Chinezii, opriţi cu FOCURI DE ARMA să fugă din zona de carantină. Numarul persoanelor infectate ar fi de 90 000!

Chinezii din oraşul Wuhan, centrul infecţiei cu coronavirus, au încercat să fugă din zona de carantină, însă ar fi fost opriţi cu focuri de armă de autorităţi.

Mai multe clipuri video au fost postate pe reţelele sociale în care se pot observa oameni bolnavi care sunt întinşi pe jos.

De asemenea, se pot auzi şi focuri de armă, despre care oamenii au explicat că sunt trase de autorităţi, în tentativa de a-i opri pe cei care vor să fugă din oraş, respectiv din zona de carantină.

Oraşul Wuhan, cu o populaţie de 11 milioane de locuitori, a fost închis şi pus sub carantină de autorităţi, după ce zeci de oameni au murit, iar câteva mii s-au infectat cu coronavirus, un virus periculos ce s-a răspândit la nivel mondial.

Citiți și:  OMS Europa: Peste 50% dintre europeni vor fi infectati cu Omicron în următoarele șase până la opt săptămâni. Valul uriaș va duce la prăbușirea sistemelor medicale din întregul continent

Datele oficiale oferite de autorităţile chineze arată că 80 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar peste 2.000 au fost infectaţi cu coronavirus, însă anumite clipuri video postate şi apoi şterse de pe internet infirmă această ipoteză.

O asistentă din Wuhan a postat un clip video pe YouTube în care a explicat că numărul celor infectaţi este de aproximativ 90.000, iar adevărul este ascuns de guvern.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu