I se cere DEMISIA chiar de către proprii angajaţi! Violeta Alexandru, scandal monstru!

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, este în mijlocul unui scandal monstru. Surprinzător este însă faptul că atacul la baionetă nu vine din partea adversarilor politici ai liberalilor.

Violeta Alexandru, ministrul liberal al Muncii şi Protecţiei Sociale, este atacată extrem de dur şi i se cere chiar demisia. Asta nu ar fi surprins pe nimeni dacă atacurile ar fi venit, spre exemplu, din partea PSD, însă, de această dată, ministrul este combătut chiar de către proprii angajaţi!

Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii (FSMM) afirmă că Violeta Alexandru „continuă să ignore orice principiu, ignoră dialogul, încălcând grav dispozițiile legislației muncii, afișând un comportament sfidător la adresa angajaților prin încălcarea valorilor morale, un comportament care produce efecte negative în planul relațiilor sociale”.

„Încă de la preluarea mandatului, ministrul Muncii a manifestat un total dezinteres față de dificultățile întâmpinate de cele patru instituții ce formează Ministerul Muncii și Protecției Sociale în asigurarea activității, axându-se doar pe o dorință proprie, fără o analiză susținută/reală, de a desființa instituții preferând să obțină astfel capital de imagine în detrimentul rezolvării problemelor”, o mai acuză sindicaliştii FSMM pe Violeta Alexandru.

Capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu