I-AU RUPT! MASCATII au dat navala peste cei de la CAN-CAN! Au luat toate calculatoarele!

Cancan_nou

Mai mulţi politicieni şi patroni de presă sunt în vizorul DNA. Peste 20 de percheziţii au loc în Capitală, la domiciliile unor suspecţi, dar şi la sediile Romprest şi Cancan TV. Procurorii caută documente şi alte probe într-un dosar de spălare de bani şi trafic de influenţă. În cursul zilei, mai mulţi suspecţi vor fi aduşi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiaţi.

Este vorba despre o acţiune a DNA la mai multe adrese din Bucureşti, la sediile unor societăţi comerciale şi la cabinete de avocatură.

Printre adresele vizate se numără şi cea a unei societăţi comerciale care operează o instituţie de presă de profil monden, care transmite programe de factură mondenă la mai multe televiziuni generaliste sau de nişă, potrivit unor surse judiciare.

Sunt făcute verificări legate de trafic de influenţă şi spălare a banilor, fapte care ar fi fost comise în 2011 şi 2012.

Potrivit unor surse judiciare, ar fi implicaţi în comiterea acestor fapte politicieni şi patroni ai unor instituţii de presă.

Urmează să fie făcute şi audieri în cursul acestei zile.

3 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU