Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

Huffington Post: Creştinii trebuie să-şi ceară scuze de Paşti faţă de evrei

invierea-domnului

Aceeaşi publicaţie care scria despre pericolul extremistului de dreapta din Cluj-Napoca ca reper pentru pericolul extremist din Europa deşi în România nu există partide parlamentare extremiste, promovează acum un articol prin care se sugerează că toţi creştinii trebuie să-şi ceară scuze de Paşti faţă de evrei pentru că prin rememorarea Patimilor lui Iisus evreii sunt stigmatizaţi drept persecutori duri ai Mântuitorului.

Articolul încearcă să explice cum în mod repetat tradiţiile creştineşti, în special cele legate de Paşti, promovează stereotipuri care dăunează evreilor.

“Interpretăm greşit învăţămintele din parabolele lui Iisus drept povestiri anti-evreieşti ignorând faptul că acele poveşti au fost destinate strict pentru un public evreiesc”, se mai arată în articol. Sursa: NapocaNews

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

4 comentarii

    1. Ai vrea tu sa fie asa, dar din pacate tot ce inseamna national, unitar, independent……..e considerat extremist, discriminator…. de catre minoritatea ce tine lumea in frau.

  1. Catre redactia "huffington post" :
    Nu zau, bai maculatura jidoveasca ?? Unde s-a mai pomenit sa ceri scuze unor gunoaie de "Untermenschen" ?

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.