NOUTATIȘTIRI BUZAU

Hoti de carduri ~de etnie “neprecizata”~ scosi din mașină și jucati în picioare de politisti! (VIDEO)

bth

DESTRUCTURAREA UNEI GRUPARI TIGANEASTI CARE GOLEA CARDURILE ROMANILOR

REPORTER BUZOIAN a publicat, în exclusivitate, imagini de la capturarea membrilor unei grupări infracționale specializate în furturi de carduri bancare. Se pare însă că unii dintre indivizii aflați în mașina de Prahova au reușit să fugă, iar acum sunt căutați de polițiști în tot orașul.

Ceea ce părea a fi o bătaie în trafic era, de fapt, o acțiune bine pusă la punct de polițiști pentru prinderea membrilor unei grupări tiganesti care golea cardurile românilor.

După intervenția de pe Unirii, mulți dintre membrii bandei au fost încătușați, însă câțiva dintre ei au reușit să fugă.

La această oră, polițiștii sunt în alertă și încearcă să îi prindă pe fugari. Autospeciale ale poliției și jandarmeriei de la Ploiești pot fi văzute în mai multe zone ale orașului, printre care și intrările dinspre Mărăcineni și București.

Polițiștii sunt înarmați și poară veste antiînjunghiere, fiindcă știu că au de a face cu indivizi periculoși.

Vezi si: Un hacker nemilos le face CV-uri pe eJobs tiganilor asistați sociali și bieții primesc zilnic zeci de oferte de muncă

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.