Hoţ filmat ieşind din magazin fără să plătească. Ce a păţit vânzătoarea care a încercat să-l prindă pe tigan

Imagini cu un tigan care fură produse de pe rafturi, se îndreaptă spre casa de marcat, iar apoi iese fără să plătească au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Râmnicu Vâlcea şi postate pe Facebook.

Furtul a avut loc luni, 26 noiembrie. Hoţul a acţionat într-un magazin Supermercato – un lanţ unde sunt vândute produse importate din Italia. Tiganul a profitat de faptul că nu erau alţi clienţi în preajmă, că afară era întuneric şi se apropia ora închiderii.

„Aşa-zisul” client s-a prefăcut interesat de marfă, a pus chiar întrebări, apoi s-a îndreptat spre casa de marcat. Când vânzătoarea care-l supraveghease în permanenţă s-a întors o clipă cu spatele în drumul spre casă, tiganul s-a răzgândit, n-a mai plătit marfa – nişte şampoane în acest caz, şi s-a grăbit să iasă cu produsele din magazin.

Potrivit relatărilor administratorilor magazinului, vânzătoarea a fugit după hoţ, numai că la ieşire a aşteptat-o o întreagă gaşcă. Tiganii au început să o jignească pe femeie şi să o ameninţe, pentru a o intimida, ba chiar au încercat să intre în magazin. Speriată, femeia şi-a sunat soţul şi Poliţia.

„Furturile sunt deja normale în magazinele noastre, de această dată au furat din Ostroveni (cel mai mare cartier al municipiului reşedinţă de judeţ – n.r.). Doar că de data aceasta, o bandă a stat la uşa magazinului până la ora închiderii, a tras de uşă şi a ameninţat vânzatoarea. A trebuit să vină soţul vânzătoarei şi poliţia ca să poată să închidă magazinul şi să meargă acasă”, au scris reprezentanţii magazinului pe reţeaua de socializare.

„În momentul acela pur si simplu te blochezi! Nu ştii ce să faci şi cum reacţionează acel nenorocit de om. Eşti şocat de situaţie! Oricum, nu le face nimic Poliţia!”, au comentat oamenii incidentul postat pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.