HOROSCOPUL runelor pentru săptămâna 11 – 17 martie 2019, cu Mihai Voropchievici

HOROSCOP BERBEC – încep să iasă din amorțeală. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Revigorare în toate planurile, bucurați-vă de viață.

HOROSCOP TAUR- au o săptămână mai grea, care le pune la încercare gândirea și sănătatea. Aveți grijă de voi, vedeți cum vă raportați la muncă și odihnă, e o săptămână de încercări.

HOROSCOP GEMENI – o suită de schimbări majore, la fel ca în cazul Berbecilor.

HOROSCOP RAC – au din nou posibilitatea de a discuta cu ceilalți, să nu mai trăiască în trecut, rezolvarea este numai dialogul. Dar, dialogul nu înseamnă monolog.

HOROSCOP LEU – câștigă pe toate planurile, sunt favoriții săptămânii viitoare.

HOROSCOP FECIOARĂ – muncesc mult, iar astrele le anunță o călătorie. Poate fi și vacanță, cert este că aveți nevoie de bagajele pregătite.

HOROSCOP BALANȚĂ – pot afla un adevăr foarte important, care vine cu marcaj sau cu schimbare. Fiți atenți, ce ați sădit, aia veți culege.

HOROSCOP SCORPION – lăsați la o parte problemele și grijile, sunt de domeniul trecutului. Pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – intră într-o săptămână cu daruri și cadouri. Cineva se gândește intens la voi.

HOROSCOP CAPRICORN – relaxați-vă și nu vă mai faceți griji pentru alții. Mergeți să-i vedeți pe cei apropiați, pentru că le este dor de voi. Scăpați de ipohondria din capul vostru.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – visează la lucruri bune. Ori o schimbare de locuință, ori a locului de muncă. Dar doar una poate fi favorabilă.

HOROSCOP PEȘTI – vor acum totul, sunt sfătuiți să aibă răbdare. Tot ce înseamnă lucruri bune, surprize plăcute, toate sunt făcute pentru cei care au răbdare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *