HOROSCOP Urania săptămânal 8-14 iunie 2019. Vine o săptămână grea

Horoscop Urania 8-14 iunie 2019:

Berbec
Intrarea lui Venus în zodia Gemenilor pe 9 iunie îi va ajuta pe Berbeci să își pună în valoare calitățile și să se concentreze mai bine la ceea ce au de făcut. Vor deveni persoane mai combative și vor trăi mereu cu senzația că cineva îi păcălește.

Taur
Sectorul comunicării este plin de blocaje în ultima perioadă. Apar tot felul de nemulțumiri pe fondul relațiilor interumane și se vor constitui o serie de contexte noi benefice pentru acești nativi.

Gemeni

Gemenii culeg bucurile vieții de zi cu zi și sunt foarte avantajați de intrarea lui Venus în semnul lor duminică, 9 iunie 2019. Vor ieși la iveală, totodată, unele dorințe ascunse ale nativilor, dar și dorința de revanșă.

Rac

Racii trebuie să se concentreze mai mult la rezolvarea problemelor, să fie mai calmi, mai antrenați să depășească toate situațiile. Unele chestiuni se vor dovedi a fi imposibil de rezolvat.

Leu

Leii se vor confrunta cu tot felul de probleme de sănătate în perioada cuprinsă între 8 și 14 iunie 2019. Vor avea loc tot felul de deplasări, de excursii și vor trece prin zile frumoase, dincolo de necazurile medicale.

Fecioară

Fecioarele au o săptămână destul de dificilă. Banii vor lipsi cu desăvârșire, iar unele plăți trebuie făcute la momentul potrivit, iar emotivitatea lor va crește și se vor izola, treptat, de cei din jur.

Balanță

Balanțele trec și ele prin niște faze destul de complicate. Se vor confrunta cu întârzieri, contradicții de tot felul. Vor trebui să își clarifice cu atenție problemele.

Scorpion

Scorpionii trebuie să găsească soluția corectă pentru a trece peste dificultățile mai mari sau mai mici. Vine o perioadă în care sunt puși în fața unor situații destul de primejdioase.

Săgetător

Săgetătorii au talentul de a pune sare pe rană. De multe ori exagerează cu îngrijorările pe care le manifestă față de cei din jur. Sunt nevoiți să treacă peste prejudecăți și să nu răscolească amintiri neplăcute în sufletele celorlalți.

Capricorn

Capricornii trebuie să își cântărească atent fiecare mișcare pentru că își pot supăra rivalii. Au o săptămână în care cuvântul de ordine este precauția.

Vărsător

Vărsătorii se pot remarca într-un domeniu artistic și sunt pregătiți pentru a ieși la lumină cu talentele lor.

Pești

Acești nativi vor avea tot felul de intuiții, vise premonitorii și vor fi extrem de mistici în perioada care urmează. Au de depășit multe situații conflictuale cu ei înșiși.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *