Horoscop URANIA pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii


Urania indică horoscopul pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Ce previziuni astrale aduce astrologul pentru perioada aceasta ? Află cum sunt afectate de zodiile de Luna Neagră? Fiecare vineri aduce noi previziuni pentru cei 12 nativi. Li se recomandă ca mai ales în această perioadă să nu uite de bunătate.

Urania a indicat horoscopul pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai pentru libertatea.ro. Luna Neagră influențează destul de tare nativii. Prin ce peripeții trec aceștia și ce le va tăia avântul? Se anunță mult stres pentru scorpion și multe lucruri nespuse care se dau acum pe față.

Acesta ar fi bine să urmeze aceeași linie pe care a mers până acum. Li se recomandă zodiilor să fie atente la cei din jur și să nu uite de liniștea sufletească, mai ales în perioada în care ne aflăm, atât de aproape de sfânta sărbătoare de Paști.

Berbec
Berbecii au parte momente speciale în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Aceștia sunt luați prin surprindere de câteva evenimente. Ai o etapă calmă în care simți că ești foarte motivat.

Taur
Taurii ai o agitație mentală în perioada 27 aprilie – 3 mai. Ceva îți va atenua elanul în privința unor planuri și roiecte profesionale. Ai disfuncții financiare prin relația complicată a instituțiilor de resort.

Gemeni
Ai parte de o ipostază plină de lumină în viața ta. Unele evenimente se vor amplifica și vor ajunge la ceva rău. Se anunță blocaje și întârzieri. Jupiter, în tranzit, trece prin sectorul relațiilor.

Rac
Racii trebuie să fie prudenți în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Se anunță momente în care trebuie să renunțe la unele proiecte pe care le doreau din suflet terminate.

Leu
Unele întâmplări vor pune bazele unei relații perteneriale sau o colaborare aparte pe care ți-o doreai. Vor exista câteva situații de disconfort în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Ai nevoie de ajutor, fii atent la persoana pe care o alegi, trebuie să fie de încredere.

Fecioară
Fecioarele au stări pe care nu le pot descrie câteodată. Acestea sunt din cauza oboselii și a nervilor. Vor exista niște evenimente care vor aduce schimbări în ceea ce privește locul de muncă.

Balanță
Ai pofte culinare ciudate și vrei experiențe noi în perioada 27 aprilie – 3 mai. Ai o stare psihică bună și ai chef de aventuri și multă distracție.

Scorpion
Scorpioni au niște constatări cu privire la regimul casei sau al gospodăriei, vei aduce ceva schimbări aici. Se anunță agitație la locul de muncă și un program care îți va aduce mii de nemulțumiri. Din păcate, ai parte de oboseli, stres, dureri de cap provocate de agitația și supărările de la serviciu.

Săgetător
Săgetătorii se vor mobiliza! Până acum au avut o atitudine nepotrivită față de familie și prieteni, lucru de care și-au dat seama și pe care îl vor regla. Alegeți să vă aconomisiți resorturile interioare.

Capricorn
Capricornii au parte de surprize financiare în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Vei avea niște propuneri care te nemulțumesc.Este luată în calcul ipoteza unei plăți karmice.

Vărsător
Ai surprize pe plan personal în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Apar elemente care îți aduc disconfort. De asemenea, se conturează divergențe care provin din modul de viață.

Pești
Peștii au obligații, trebuie să se mobilizeze și să își pună lucrurile în ordine. Din păcate, ai tendințe negative. Ești stresat și ai parte de provocări.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu