Horoscop 4 ianuarie. Zodiile care astăzi trebuie să evite deciziile. Grijă mare că ați putea avea probleme serioase

Horoscop 4 ianuarie. Ziua de vineri pare a fi una cu noroc pentru o parte din zodii, dar pentru altele este total nefavorabilă. Trebuie să fiți foarte atenți la deciziile pe care le luați pentru că unele situații care par simple, se dovedesc a fi de fapt foarte complicate. Profesorul Radu Ștefănescu explică pentru cititorii Capital ce influență vor avea astrele astăzi.

BERBEC Stelele îţi indică o zi bună, nu te mai doare capul, iar cu puţină gândire, organizare, poţi programa şi problemele cotidiene, cum ar fi cumpărăturile de vineri şi alegerea distracţiilor. Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul. În activitatea proprie, fie că mai eşti în vacanţă, fie că ai început munca, întâlneşti oarecare nepăsare şi nesimţire. Nimic nou!

TAUR Nu te înşela singur, nu-ţi face proiecte grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise mai târziu de realitate. Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi fii mai modest, mai practic. Astăzi poţi să ceri o favoare sau o înlesnire de la anturaj, adică de la prieteni, sau de la familie, sau chiar de la serviciu, dacă eşti la muncă! Ai un program aglomerat, dar astăzi este bine sa vorbeşti mult fără să spui mare lucru şi să nu iei decizii importante.

GEMENI Ai mai multă energie decât de obicei, fapt indicat de aspecte favorabile. Nu te enerva dacă oamenii şi lucrurile, astăzi, întârzie! Evită discuţiile lungi şi fără rost, dar nu fi concis ca un automat care spune ora. Pildele, povestiorele, bancurile şi mai ales tăcerile cu subînţeles sunt mai grăitoare decît o mie de discursuri meşteşugite! Veşti bune spre sfîrşitul zilei. Evită să te enervezi din lucruri de nimic, fii constructiv în tot ceea ce faci.

RAC Astăzi nu trebuie să te grăbeşti, mai ales în judecarea şi catalogarea prietenilor şi rudelor. Ai răbdare, ia mai multe informaţii, fiecare are o motivaţie. Poate au nevoie de ajutorul tău! Nu judeca performanţele membrilor familiei tale, sau ale prietenilor. Fiecare are modul lui de a reacţiuna, fiecare este o persoană diferită de tine având propria scară de valori şi propriile aspiraţii. Şi proprii bani! Nu aştepta foarte mult de la cei cu care te întâlneşti astăzi, mai ales pe seară.

LEU Ceva te nemulţumeşte, sau cineva nu-ţi place. Sau, amândouă cazurile. Nu te repezi, pândeşte-l pe îndelete pe renegat! Până când găseşti momentul favorabil, zâmbeşte, dar cu toţi colţii! O dimineaţă mai aglomerată. Trebuie să te organizezi mai mult, mai ales în prima parte a zilei. Eşti supus la două influenţe relativ puternice, dar opuse. Evită pe cât posibil discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune.

FECIOARĂ Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de hărnicia şi naivitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar, de fapt, doresc doar să se folosească de tine. Întâlnirile sau activităţile sociale de dimineaţă îţi aduc un oarecare confort şi îţi motivează acţiunile ulterioare. Hărnicia, curăţenia şi geniul detaliului sunt calităţile tale incontestabile, dar niciodată nu eşti suficient de abil social, nu speculezi oportunităţile. Fii atent!

BALANŢĂ Eşti avantajat, în cursul dimineţii. Cu siguranţă, găseşti multă satisfacţie în faptul că ajuţi prin casă, sau un prieten. Poţi îndrepta convenabil o eroare involuntară din trecutul recent. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică şi pe plan social. Un film bun, o discuţie cu prietenii la un vin fiert, cu scorţişoară, o cină plăcută cu toată familia – ceva de genul acesta care să-ţi încălzească inima şi să justifice aspectele favorabile astrologice.

SCORPION O dimineaţă care seamănă cu altă dimineaţă în care rutina discuţiilor obişnuite de acasă, sau de la serviciu, pare automată şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”. Totuşi, o veste bună! Zi incertă şi uşor disarmonică până la orele prânzului, apoi totul intră în echilibru. Totuşi, nu este o zi critică, ceea ce te fereşte parţial de extreme, de neplăceri. Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante sau excesiv de vanitoase. Nu cheltui sub impulsul momentului.

SĂGETĂTOR Astăzi eşti foarte energic, chiar dacă mai eşti în vacanţă. Sporturile de iarnă, dar şi treaba din casă te aşteaptă ca să-ţi desfăşori energia şi spiritul de “cel ce gândeşte singur”. Este bine să începi proiecte noi, să discuţi şi să motivezi oamenii. Poţi să te implici mai mult în viaţa celor mici, fie că este vorba de copii, fie de animăluţe. Aşa poţi să petreci momente plăcute care îţi umplu inima de veselie şi bunăvoinţă.

CAPRICORN Te gândeşti la planuri de perspectivă. Foarte bine, dar nu pierde din vedere problemele urgente de azi care solicită intervenţia ta imediată. Renunţă la ideea generoasă că “ai timp”. Nu ai! Nu promite, la rândul tău, mai nimic! Fii evaziv, vorba bancului! Atenţie la o veche, sau mai nouă durere, probabil la genuchi, articulaţie aflată sub semnul Capricornului. Concentrează-ţi atenţia asupra surselor tale de venituri. Analizează, sintetizeză, decide şi controlează.

VĂRSĂTOR Evită deciziile şi întâlnirile importante, amână-le pentru o zi mai bună. Conjunctura astrologică pare nefavorabilă, dar tu nu trebuie să te şifonezi pentru atâta lucru! Ai întotdeaun de partea ta Liberul Arbitru, decizia proprie, şi un sfătuitor bun. Sfatul meu este să fii mai atent decât de obicei la tot ceea ce înseamnă parteneriat, fie că este vorba de afaceri, fie de dragoste, sau de amândouă.

PEŞTI Dacă mai eşti în vacanţă, foarte bine, dacă nu, şi mai bine! Ai o oportunitate, poate o perfecţionare, o propunere, poate o călătorie, ceva, care, cu siguranţă, te scoate din monotonia activităţii. Astăzi, însă, stai în acvariul tău şi nu te apuca de schimbări esenţiale – nu este încă timpul! Nu trebuie să te nemulţumescă faptul că astăzi că nu ai făcut mai mult: “drumul de o mie de leghe începe cu un pas” spune înţeleptul.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *