“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Horia Moculescu: Eu am vreo șase coincidențe cu al treilea vaccin. Am făcut o pneumonie, un infract miocardric, o pneumonie apoi, apoi un COVID violent la Brașov și încă o pneumonie în urma căreia am făcut o hernie inghinală

horia moculescu e1688986102958 696x370 1

Compozitorul și omul de televiziune Horia Moculescu spune că vaccinarea împotriva C19 i-a adus numai necazuri.

Moculescu a spus că după a treia doză, a avut parte de „coincidențe” dureroase.

„Eu am vreo șase coincidențe cu al treilea vaccin. Am făcut o pneumonie, un infract miocardric, o pneumonie apoi, apoi un COVID violent la Brașov și încă o pneumonie în urma căreia am făcut o hernie inghinală, de care sunt operat. Toate sunt numai coincidențe cu cel de-al treilea vaccin.

Vezi si – Dr. Vasile Astărăstoae: Între democrație și dictatură – studiu de caz: politica privind vaccinările

La o lună și jumătate mi-a fost foarte rău de la cel de-al doilea vaccin. (…) Eram convins că dacă nu mă vaccinez, intru în conflict cu toate entitățile care cer acest vaccin”, a spus Moculescu într-un interviu acordat România TV.

Vezi si – Studiu Lancet: 325 de autopsii după vaccinarea anti-COVID – 74% dintre decese au fost cauzate de vaccin. Studiul a fost înlăturat în mai puțin de 24 de ore de la publicare

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.