HOMOSEXUALII EVREI au „suflete mai mari” decat GOIMII, declara RABINUL ministru adjunct pentru servicii religioase din Israel

Iata ce aflam din articolul Gay Jews have ‘higher souls’ than gentiles, says deputy minister:

Evreii homosexuali au “suflete mai mari” decât gentilii, spune ministrul adjunct

Habayit Hayehudi’s Rabbi Eli Ben Dahan spune despre căsătoria între persoane de acelasi sex ca este interzisă la fel ca si căsătoria între evrei si gentili.

Homosexualii evrei au “suflete mai mari” decât gentilii, homosexuali sau nu, a declarat ministrul adjunct pentru servicii religioase cotidianului israelian Maariv, într-un articol publicat vineri.

Chiar si asa, el s-ar opune oricarui proiect de lege privind căsătoria între persoane de acelasi sex, la fel cum s-ar opune căsătoriei între un evreu si un gentil, a declarat rabinul Eli Ben Dahan, un membru al partidului de dreapta Habayit Hayehudi.

Citiți și:  Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu

Căsătoria între persoane de acelasi sex este “nenaturală”, a adăugat politicianul rabin, spunând că “este firesc ca lumea sa vrea continuitate prin intermediul relațiilor dintre un bărbat si o femeie.”

Ben Dahan a vorbit pe linia partidului său si Partidul Yesh Atid ajuns la un compromis, deschizând calea pentru trecerea unui proiect de lege preliminar în Knesset, oferind facilități fiscale pentru părinți de acelasi sex.

Acordul scris între cei doi parteneri de coaliție a fost ținut în secret, dar este de așteptat ca proiectul de lege va fi amânat și că creditele fiscale echivalente vor fi implementate prin regulamente ale Ministerului de Finante, mai degrabă decât prin legislație.

Citiți și:  VIDEO / Poponari agresivi - luati pe sus de politie. Zeci de depravati arestati

Ben Dahan, care a fost absent de la votul din Knesset, a spus că nu vrea să persecute homosexualii, dar că opoziția lui pentru proiectul de lege provine din angajamentul său la natura evreiască a Israelului.

“Trebuie să păstrez statul evreu. Lucrurile care contrazic valorile, cultura sau tradiția nu vor primi o ștampilă de aprobare”, a spus el.

Tot Ben Dahan a declarat că “palestinienii nu sunt ființe umane, nu merită să trăiască și nu sunt nimic altceva decât niște animale”

Sursa: Mihai Rapcea

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile