Homosexualii au luat cu asalt sediul PSD după ce un senator al social democraţilor a spus că că persoanele de acelaşi sex nu au voie să se ţină de mână pe stradă

Scandal în faţa sediului Partidului Social Democrat. Comunitatea LGBT a luat cu asalt clădirea celor de la PSD. Sute de homosexuali au protestat după ce un senator al social democraţilor a spus că că persoanele de acelaşi sex nu au voie să se ţină de mână pe stradă dacă nu scrie în vreo lege acest lucru.

Ioan Deneş consideră că iniţiativa privind parteneriatul civil vizează posibilitatea cuplurilor de acelaşi sex de a avea aceleaşi drepturi ca o familie tradiţională, în acest sens menţionând dreptul de a înfia un copil şi dreptul de a merge de mână pe stradă.

Enervaţi de aceste declaraţii, cei din comunitatea LGBT au luat cu asalt sediul PSD pentru a protesta împotriva lui Deneş. Sute de persoane ale comunităţii s-au ţinut de mână şi au afişat steagul LGBT.

Citiți și:  [VIDEO] Popă vedetă, fără discernământ: pr. Visarion Alexa a invitat la Trinitas TV o susținătoare a homosexualității să vorbească despre…familie. Adela Popescu a fost o voce împotriva Referendumului pentru Familie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.