“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Homosexualii au luat cu asalt sediul PSD după ce un senator al social democraţilor a spus că că persoanele de acelaşi sex nu au voie să se ţină de mână pe stradă

Scandal în faţa sediului Partidului Social Democrat. Comunitatea LGBT a luat cu asalt clădirea celor de la PSD. Sute de homosexuali au protestat după ce un senator al social democraţilor a spus că că persoanele de acelaşi sex nu au voie să se ţină de mână pe stradă dacă nu scrie în vreo lege acest lucru.

Ioan Deneş consideră că iniţiativa privind parteneriatul civil vizează posibilitatea cuplurilor de acelaşi sex de a avea aceleaşi drepturi ca o familie tradiţională, în acest sens menţionând dreptul de a înfia un copil şi dreptul de a merge de mână pe stradă.

Enervaţi de aceste declaraţii, cei din comunitatea LGBT au luat cu asalt sediul PSD pentru a protesta împotriva lui Deneş. Sute de persoane ale comunităţii s-au ţinut de mână şi au afişat steagul LGBT.

hg1 hg2 hg3 hg4 hg5 hg6

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.