HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în limba română

Ionel Trandafir a făcut munca.

Munca unui patriotic act de implicare și dăruire, în ciuda unei realități pasive, față de ceea ce se anunță a fi mama tuturor luptelor, însemnarea oamenilor și distrugerea suveranității biologice.

Drept răsplată, pentru a onora munca lui Ionel, și dacă mai există un “eu” comun în România, o formă de organicitate de grup, vizionarea, înțelegerea și diseminarea acestui material fundamental, ține de o formă ultimă de salvare națională. A nu înțelege că manipularea Covid-19 este expresia ultimului stadiu înaintea tiraniei globale, sfârșitul națiunilor și omului alb, este o greșeală din care nu ne vom ridica teferi, nu o să mai fie cale de întoarcere.

În ultimul rând, trebuie precizat că acest documentar este cel mai cenzurat material existent pe internet la ora actuală, ceea ce adeverește analiza acestuia, întărind convingerea și necesitatea diseminării cât mai activă în rândul populației.

Acum ori niciodată!

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

8 comentarii

 1. Vasile Mihai

  Interesele majore ale acelui grup care conduce financiar lumea provoaca aceste actiuni de psihoza, panicare, isterizare a populatiei, pentru a-si atinge scopul final. NWO adica Noua Ordine Mondiala. Toata lumea „stie” dar totul este ascuns, mascat in asemenea mizerii, ca acest virus adus in actualitate si promovat la comanda de toata mass media pana la exasperarea populimii care ascultand la infinit o minciuna , o va transforma in „adevar”. DESTEPTAREA , locuitori ai planetei !

 2. Ionel Trandafir

  Buna seara,

  Redau mai jos, adresa unde poate fi vazut documentarul versiunea tradusa in romana.

  Intracat, am facut anumite ajustari de text, adresa initiala nu mai este valabila, motiv pentru care redau linkul valid:

  https://odysee.com/@trandafir1:9/HOLD-UP_SUB_RO:2

  o seara frumoasa!
  IT

 3. Ionel Trandafir

  Un nou documentar extrem de real, Mal Traites acum tradus in romana, care vorbeste despre manipularea din spatele covid, o continuare a investigatiei jurnalistice inceputa de Hold Up. Merita vizionat, mai ales pentru sfaturile medicale.

  https://lbry.tv/@trandafir1:9/Mal-Traites_Documentar-tradus-in-limba-romana:a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.