MEDICALNOUTATI

HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în limba română

vewq

Ionel Trandafir a făcut munca.

Munca unui patriotic act de implicare și dăruire, în ciuda unei realități pasive, față de ceea ce se anunță a fi mama tuturor luptelor, însemnarea oamenilor și distrugerea suveranității biologice.

Drept răsplată, pentru a onora munca lui Ionel, și dacă mai există un “eu” comun în România, o formă de organicitate de grup, vizionarea, înțelegerea și diseminarea acestui material fundamental, ține de o formă ultimă de salvare națională. A nu înțelege că manipularea Covid-19 este expresia ultimului stadiu înaintea tiraniei globale, sfârșitul națiunilor și omului alb, este o greșeală din care nu ne vom ridica teferi, nu o să mai fie cale de întoarcere.

În ultimul rând, trebuie precizat că acest documentar este cel mai cenzurat material existent pe internet la ora actuală, ceea ce adeverește analiza acestuia, întărind convingerea și necesitatea diseminării cât mai activă în rândul populației.

Acum ori niciodată!

Sursa: Incorect Politic

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

8 comentarii

  1. Interesele majore ale acelui grup care conduce financiar lumea provoaca aceste actiuni de psihoza, panicare, isterizare a populatiei, pentru a-si atinge scopul final. NWO adica Noua Ordine Mondiala. Toata lumea “stie” dar totul este ascuns, mascat in asemenea mizerii, ca acest virus adus in actualitate si promovat la comanda de toata mass media pana la exasperarea populimii care ascultand la infinit o minciuna , o va transforma in “adevar”. DESTEPTAREA , locuitori ai planetei !

    1. Link-ul nu nai este valabil. Nu se mai deschide. Poate reusiti sa actualizați aceasta adresă de email si să postați una valabilă.

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d