HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în limba română

Ionel Trandafir a făcut munca.

Munca unui patriotic act de implicare și dăruire, în ciuda unei realități pasive, față de ceea ce se anunță a fi mama tuturor luptelor, însemnarea oamenilor și distrugerea suveranității biologice.

Drept răsplată, pentru a onora munca lui Ionel, și dacă mai există un “eu” comun în România, o formă de organicitate de grup, vizionarea, înțelegerea și diseminarea acestui material fundamental, ține de o formă ultimă de salvare națională. A nu înțelege că manipularea Covid-19 este expresia ultimului stadiu înaintea tiraniei globale, sfârșitul națiunilor și omului alb, este o greșeală din care nu ne vom ridica teferi, nu o să mai fie cale de întoarcere.

În ultimul rând, trebuie precizat că acest documentar este cel mai cenzurat material existent pe internet la ora actuală, ceea ce adeverește analiza acestuia, întărind convingerea și necesitatea diseminării cât mai activă în rândul populației.

Acum ori niciodată!

Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Vasile Mihai
Vasile Mihai
1 luna in urma cu

Interesele majore ale acelui grup care conduce financiar lumea provoaca aceste actiuni de psihoza, panicare, isterizare a populatiei, pentru a-si atinge scopul final. NWO adica Noua Ordine Mondiala. Toata lumea „stie” dar totul este ascuns, mascat in asemenea mizerii, ca acest virus adus in actualitate si promovat la comanda de toata mass media pana la exasperarea populimii care ascultand la infinit o minciuna , o va transforma in „adevar”. DESTEPTAREA , locuitori ai planetei !

Ionel Trandafir
Ionel Trandafir
1 luna in urma cu

Buna seara,

Redau mai jos, adresa unde poate fi vazut documentarul versiunea tradusa in romana.

Intracat, am facut anumite ajustari de text, adresa initiala nu mai este valabila, motiv pentru care redau linkul valid:

https://odysee.com/@trandafir1:9/HOLD-UP_SUB_RO:2

o seara frumoasa!
IT

Carmen
Carmen
1 luna in urma cu
Raspunde lui:  F14

No content found…cenzurat pe bune!

Florin R.
Florin R.
1 luna in urma cu
Raspunde lui:  Ionel Trandafir

Link-ul nu nai este valabil. Nu se mai deschide. Poate reusiti sa actualizați aceasta adresă de email si să postați una valabilă.

Ionel Trandafir
Ionel Trandafir
1 luna in urma cu
Raspunde lui:  Florin R.

am reusit sa-l incarc la rezolutie maxima aici: 
https://lbry.tv/@trandafir1:9/Hold_Up_SUBTITRAT_ROMANA:4

Ionel Trandafir
Ionel Trandafir
24 zile in urma cu

Un nou documentar extrem de real, Mal Traites acum tradus in romana, care vorbeste despre manipularea din spatele covid, o continuare a investigatiei jurnalistice inceputa de Hold Up. Merita vizionat, mai ales pentru sfaturile medicale.

https://lbry.tv/@trandafir1:9/Mal-Traites_Documentar-tradus-in-limba-romana:a