Hingher din Buzău, de religie musulmană, condamnat la 1,000 de lovituri de bici de un judecător din Pakistan după ce s-a masturbat la un desen cu Profetul Mahomed

Un hingher buzoian a fost condamnat la 1.000 de lovituri cu biciul în această săptămână pentru comportament anti-islamic, blasfemie și idolatrie după ce s-ar fi masturbat la un desen cu profetul Mahomed.

Fostul doctor veteriar, in prezent hingher, se pare că s-a complăcut în desenarea unor imagini erotice ale profetului Mahomed în diferite poziții sexuale.

Hingherul, pe numele său Emiluț P. (Abdullah Al Samir), uneori chiar l-a desenat pe profet în acte sexuale cu oameni, animale și chiar aparate de uz casnic, cum ar fi un prăjitor de pâine și un aspirator.

Un astfel de desen l-a ilustrat pe profetul Mohamed „fiind sodomizat de o cămilă și făcând sex oral singur în timp ce Allah observă scena de sus, zâmbind”, i-a spus judecătorului un martor ocular.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la Drepturile Omului, A.S., reprezentarea profetului Mohamed sub orice formă este considerată idolatrie prin legea Sharia și se pedepsește cu moartea.

„Orice reprezentare a profetului Mohamed în situații autoerotice, homosexuale sau bestiale este în mod clar considerată idolatrie și considerată blasfemie de către clerici”, explică A.S..

Emiluț P., cunoscut si sub numele de Abdullah Al Samir, a afirmat initial ca este nebun, susținând că are o tulburare mintală și că a fost beat când a făcut ilustrațiile.

Deși idolatria este interzisă de legea Sharia și se pedepsește cu moartea, judecătorul El Hazim a fost îngăduitor și l-a condamnat pe hingherul buzoian doar la 1.000 de lovituri cu biciul și castrare chimică.

Ultima condamnare similară a avut loc în 1983 după ce un bărbat a fost decapitat pentru că și-a tatuat un portret al profetului Mahomed pe propriul său penis.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *