Heathrow urmează să înceapă urmărirea rapidă a pasagerilor complet vaccinați care sosesc la aeroport

Heathrow urmează să înceapă urmărirea rapidă a pasagerilor complet vaccinați care sosesc la aeroport în cadrul unui program pilot începând cu sfârșitul acestei săptămâni.

Programul implică călătorii care vin pe aeroportul din Londra din destinații selectate din Europa, SUA și Caraibe pe zborurile British Airways și Virgin Atlantic.

Heathrow a declarat că călătorii complet vaccinați de toate naționalitățile vor putea prezenta dovada vaccinării în format digital sau pe hârtie la check-in „pentru a demonstra că statutul vaccinării poate fi verificat rapid și ușor departe de frontieră și permite intrarea în Marea Britanie” .

În avans, Heathrow a declarat că lansează un plan pilot pentru pasagerii care vin din anumite destinații pentru a intra pe o cale rapidă de imigrație la sosire, după ce au demonstrat că au primit ambele doze de vaccin coronavirus.

Citiți și:  12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental

Procesul va acoperi inițial pasagerii care zboară pe zboruri desemnate din Atena, Los Angeles, Montego Bay din Jamaica și New York.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!