Haos la Cluj! Romanii intorsi acasa sunt tinuti ca vitele in lagarul de la Sala Sporturilor: buzi jegoase, zero dezinfectant, zero organizare, zero comunicare, zero mancare! Da SHARE la imaginile in EXCLUSIVITATE!

Ca sa intram in atmosfera si inainte de a va apuca, dragi cititori sa comentati ca o fi, ca o pati, sa incepem abrupt cu aceasta fotografie:

… e o mama cu un copil de 4 ani ce au atipit pe caldaramul din fata Salii Sporturilor Horia Demian, locatie transformata intr-un adevarat lagar de tranzit al romanilor ce se intorc din strainatate prin aeroportul clujean. E o imagine care te loveste in inima.

Asa cum vom arata, sintagma „lagar de tranzit” e sustinuta de imagini infioratoare, oglinzi perfecte ale prostiei autoritatilor clujene, ale nesimtirii si nepasarii unui Stat ce mimeaza implicarea si responsabilitatea. Singura tristete e ca asta se intampla la Cluj-Napoca, oras care se pretinde mai rasarit si mai bogat si mai bine administrat… Pe dracu!

Cititi pana la capat.

Aveti si videoul aici, dati play:

Sala Sporturilor e astazi Sala Vitelor

Mai rau ca vitele sunt tratati romanii care ajung la Cluj prin poarta aeriana din inima Transilvaniei. Sunt suiti in niste autocare sau autobuze cu scaune infasurate brut in saci de plastic negru si dusi spre Sala Sporturilor Horia Demian. E sambata seara, si sute de romani ajunsi din strainatate vor fi dusi spre aceasta locatie, in speranta ca vor scapa cat mai repede si vor fi trimis spre casele lor din Baia Mare, Satu Mare, Deva etc. Ce nu stiu ei e ca abia incepe calvarul…

Au ajuns, dar inca nu pot sa coboare. O fetita deseneaza pe un geam aburit, lumea zbiara si injura, nu pot inca cobori.

Detalii pe Ziar de Cluj

6 comments

  1. orașu lu boc

  2. Eu nu inteleg ce cauta acei oameni acum, acolo ? Cat de iresponsabil sa fi sa pleci acum la drum ?

  3. Daca ar fi ramas in tara de rezidenta si nu ar fi venot acum in Romania, asa cum era firesc, nu ar mai trece prin nici un lagar de tranzit. Este criza sanitara, trebuiau sa se abtina sa vina. Cum sa vii in Cluj cu un copil de 4 ani cand in toate tarile europene sunt restrictii de calatorie si indemnul este Stati in casa. Au venit, si-au asumat conditiile……

  4. corect!!! foarte corect!!! Trebuiau sa ramana in tarile unde locuiesc pana trecea criza sanitara! In tarile de unde vin, sigur respecta regulile!

  5. MATYAS DENES

    Așa le trebuie, să ceară ajutor acolo unde au cotizat,au lucrat.Mai au pretenții!Rusinică!!!

  6. gheorghinca constantin

    Sunt oameni de care trebuie sa ne fie mila; intrebarea mea este daca s-au intors ca au vrut ei sau ca au fost alungati de cei carora le-au umplut bugetele!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *